FE 50mm f/2,8 Macro

Sony FE 50mm f/2,8 Macro

1028534
  • Lett og kompakt makroobjektiv for Sonys speilløse fullformatskameraer
  • En brennvidde på 50 mm og blender på f/2,8 gjør at objektivet passer godt til hverdagsfotografering
  • Makrofunksjonen med avbildningsskala 1:1 lar deg ta virkelig nærbilder av små ting
7 490 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Sony FE 50mm f/2,8 Macro

Lett og kompakt makroobjektiv for Sony E-mount fullformat med en brennvidde på 50mm og en maksimal blender på f/2,8. Passer glimrende til hverdagsfotografering og nærbilder.

  • Lett og kompakt
  • 1:1 makro
  • Nærgrense på 16cm
  • ED-glass
  • Vær og støvtettet

Normalobjektiv med Makro 1:1

Sony FE 50mm f/2,8 Macro leverer både høy bildekvaliett og en nydelig bokeh. Objektivet har en nærgrense på 16cm, så du kan komme riktig nær motivet ditt. Makrofunksjonen på 1:1 lar deg ta flotte nærbilder. Det brede synsfeltet gjør at du får med mer bakgrunn i bildene enn hva du får ved bruk av makro med lengre brennvidder. Objektivet er meget kompakt og veier bare 238g, noe som gjør det enkelt å ta med seg over alt.

Optisk og mekanisk kvalitet

Sony FE 50mm f/2,8 Macro er utstyrt med et ED-glass (Extra Low Dispersion) som kompenserer for fargefeilbrytninger på korte avstander og gjør at du får skarpe, flotte makrobilder. Den optiske og mekaniske kontrsuksjonen av liner minsker reflekser, ghosting og overstråling, selv uten solblender.

Leveres med fremre og bakre objektivdeksel

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.