Sony FE 50mm f/2,8 Macro
Artikkelnummer: 1028534

Sony FE 50mm f/2,8 Macro

Makroobjektiv for fullformatskameraer

Nettlager
Bestilles fra leverandør til deg. Levering innen -40--36 dager
Butikklager:
  • Lett og kompakt makroobjektiv for Sonys speilløse fullformatskameraer
  • En brennvidde på 50 mm og blender på f/2,8 gjør at objektivet passer godt til hverdagsfotografering
  • Makrofunksjonen med avbildningsskala 1:1 lar deg ta virkelig nærbilder av små ting
5 589 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Sony FE 50mm f/2,8 Macro

Lett og kompakt makroobjektiv for Sony E-mount fullformat med en brennvidde på 50mm og en maksimal blender på f/2,8. Passer glimrende til hverdagsfotografering og nærbilder.

  • Lett og kompakt
  • 1:1 makro
  • Nærgrense på 16cm
  • ED-glass
  • Vær og støvtettet

Normalobjektiv med Makro 1:1

Sony FE 50mm f/2,8 Macro leverer både høy bildekvaliett og en nydelig bokeh. Objektivet har en nærgrense på 16cm, så du kan komme riktig nær motivet ditt. Makrofunksjonen på 1:1 lar deg ta flotte nærbilder. Det brede synsfeltet gjør at du får med mer bakgrunn i bildene enn hva du får ved bruk av makro med lengre brennvidder. Objektivet er meget kompakt og veier bare 238g, noe som gjør det enkelt å ta med seg over alt.

Optisk og mekanisk kvalitet

Sony FE 50mm f/2,8 Macro er utstyrt med et ED-glass (Extra Low Dispersion) som kompenserer for fargefeilbrytninger på korte avstander og gjør at du får skarpe, flotte makrobilder. Den optiske og mekaniske kontrsuksjonen av liner minsker reflekser, ghosting og overstråling, selv uten solblender.

Leveres med fremre og bakre objektivdeksel

Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.