Sony Fjernkontroll RMT-DSLR2
Artikkelnummer: 314717

Sony Fjernkontroll RMT-DSLR2

Fjernkontroll RMT-DSLR2

Nettlager
Forventes på nettlager 2024-05-28
Butikklager:
359 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning
Trådløs infrarød fjernkontroll med kontroller for lukker og filmavspilling Utformet for SLT-kameraer og kompaktsystemkameraer (NEX) - Kompatibel med en rekke NEX- og SLT-kameraer* slik at du kan ta kontroll over bilde- og filmkomposisjon fra lange avstander. Stopp og start filmen - Med trådløse kontroller til å stoppe og starte filmer kan du regissere handlingen mens kameraet står i perfekt fotograferingsposisjon Perfekt for selvportretter og bilder av dyreliv - Med en trådløs infrarød tilkobling kan du slippe lukkeren når du er i bildet eller skjult borte fra kameraet Unngå kameraristing - Med fjernkontrollen kan du slippe lukkeren eksternt og nøyaktig uten å ta på kameraet Ta forskjellige typer bilder - Selvportretter er enkle, og bilder med lang eksponeringstid er mulig med fjernkontrollen for to sekunders lukkerutløser Vis bilder og kontroller innstillinger eksternt - Dette er en praktisk måte å se lysbildefremvisninger og filmer på, samtidig som du kan justere innstillinger uten å ta på kameraet *) Se om ditt Sony-kamera er kompatibelt med dette produktet
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.