Fjernutløser RM-VPR1

Sony Fjernutløser RM-VPR1

1006039
899 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager
Fjernkontroll for lukkerutløser, start/stopp opptak, zoom og lukkerlås Slipp lukkeren uten vibrering Kontroller zoom og start/stopp av videoopptak Ta opp jevne videoer - Start/stopp et videoopptak eller kontroller zoomen fra den praktiske fjernkontrollen, så unngår du å skumpe borti kameraet eller videokameraet ved et uhell Få bedre makrobilder - En stødig og vibrasjonsfri lukkerutløser kan utgjøre hele forskjellen når du tar nærbilder og må holde kameraet rolig Stabilt bilde i mørket - Lukkerlåsfunksjonen sørger for at kameralukkeren åpnes uten vibrering, slik at du får vakre bilder om natten og gode bilder med lang eksponering Ha fullstendig kontroll - Fest fjernkontrollen til kameraets eller videokameraets stativ for praktisk håndtering Laget for kameraer og videokameraer med flerbruksterminal - Fjernkontrollen fungerer med NEX-, SLT- og Cyber-shot™-kameraer samt Handycam®-videokameraer med flerbruksterminal* Bruk som lukkerutløser for kameraer av A-typen - Fjernkontrollen kan brukes som en praktisk lukkerutløser for kameraer av A-typen med flerbruksterminal
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.