Sony Fjernutløser RM-VPR1
Artikkelnummer: 1006039

Sony Fjernutløser RM-VPR1

Fjernutløser RM-VPR1

Nettlager
Ukjent leveringstid
Butikklager:
899 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning
Fjernkontroll for lukkerutløser, start/stopp opptak, zoom og lukkerlås Slipp lukkeren uten vibrering Kontroller zoom og start/stopp av videoopptak Ta opp jevne videoer - Start/stopp et videoopptak eller kontroller zoomen fra den praktiske fjernkontrollen, så unngår du å skumpe borti kameraet eller videokameraet ved et uhell Få bedre makrobilder - En stødig og vibrasjonsfri lukkerutløser kan utgjøre hele forskjellen når du tar nærbilder og må holde kameraet rolig Stabilt bilde i mørket - Lukkerlåsfunksjonen sørger for at kameralukkeren åpnes uten vibrering, slik at du får vakre bilder om natten og gode bilder med lang eksponering Ha fullstendig kontroll - Fest fjernkontrollen til kameraets eller videokameraets stativ for praktisk håndtering Laget for kameraer og videokameraer med flerbruksterminal - Fjernkontrollen fungerer med NEX-, SLT- og Cyber-shot™-kameraer samt Handycam®-videokameraer med flerbruksterminal* Bruk som lukkerutløser for kameraer av A-typen - Fjernkontrollen kan brukes som en praktisk lukkerutløser for kameraer av A-typen med flerbruksterminal
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.