Sony FR7
Sony FR7
Sony FR7
Artikkelnummer: 1057225

Sony FR7

PTZ-kamera med fullformatsensor for enestående profesjonell ytelse

Nettlager
Bestilles fra leverandør til deg
Butikklager:
  • Verdens første PTZ-kamera med 4K fullformatsensor
  • Støtter opptil UHD 4K120-video
  • 12G-SDI, HDMI og streaming-utganger
131 987 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

FR7 er utstyrt med en bakbelyst 35 mm CMOS full-frame bildesensor med omtrent 10,3 millioner effektive megapiksler. Sensoren har avansert sensorteknologi fra Sony som brukes for første gang i et pan, tilt og zoom (PTZ) kamera. Den høyytelses BIONZ XR-bildeprosessoren bidrar til suveren bildekvalitet med høy følsomhet, jevne nyanser og naturtro farger med lite støy.

Fordeler

  • Støtter opptil UHD 4K120-video
  • 4K fullformatsensor
  • 12G-SDI, HDMI & Streaming Output
  • Variabelt elektronisk ND-filter
  • Jevn, sakte panorering og tilt
  • Fjernkontroll for IR, IP og webapp
  • Fleksibel PoE+ installasjon
  • Genlock, Timecode og Tally Lights

Fjernkontroll for kreativ kameraplassering

Takket være den integrerte pan- og tiltmekanismen som kan fjernstyres, kan FR7 monteres i taket eller andre steder der den ikke er i veien. Følg emnet eller last ned ferdige komposisjoner på et øyeblikk for enestående kreative muligheter.

PTZ-kamera med innovativ fjernkontroll

Innovativ fjernkontroll

Med den nyutviklede nettappen som gir enkel tilgang via QR-kode eller URL-inndata, kan du konfigurere FR7 via en nettleser på et nettbrett eller en datamaskin. Du kan også bruke RM-IP5002 (valgfritt) for presis panorering, tilt og zoom med joystick-kontroll.

Avansert teknologi for kinolignende uttrykk

Cinema Line-navnet betyr at FR7 er utstyrt med viktige funksjoner som støtter kinolignende uttrykk. FR7 har en fullformat, bakbelyst 35 mm CMOS-bildesensor for første gang i et PTZ-kamera (pan, tilt og zoom). BIONZ XR™ bidrar også til suveren bildekvalitet med høy følsomhet, jevn toneomfang og naturtro farger.

Cinema Line bildekvalitet

Cinema Line-navnet betyr at FR7 er en del av en kjent serie med kreative verktøy designet for å frigjøre den sanne kraften til visuell historiefortelling. Du får også tilgang til Custom og Cine EI-moduser som justerer kamerabruken til arbeidsflyten din samtidig som du opprettholder konsistensen med andre Cinema Line-kameraer.

Lag kreative filmsekvenser med Sony FR7

Elektronisk variabelt ND-filter for enkel fjernbruk

Med innebygd elektronisk variabelt ND-filter (gråfilter) fra Sony kan eksponeringen styres på avstand, for praktisk bruk med fjernkontroll. Den tillater jevn ND-justering fra 1/4 til 1/128 for ekstern eksponeringskontroll, samt enkel kontroll av dybdeskarpheten samtidig som eksponeringen holdes konsistent.

Enestående tilkoblingsmuligheter

FR7 har utmerket tilkobling for videoutgang, IP-streaming og synkronisering med andre enheter. HDMI-videoutgang kan brukes til sanntidsovervåking mens SDI-videoutgang leverer et RAW-signal til en ekstern opptaksenhet. Kamerakontroll, video- og lydoverføring og strømforsyning kan gjøres via en enkelt nettverkskabel.

Leveres med

  • Sony FR7
  • Kamerahusdeksel
  • Monteringsplate for HDMI-kabel
  • Fjernkontroll (RMT-RC1)
  • Strømadapter
  • Strømledning
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen