Sony FX6 Video kit Pro
Sony FX6 Video kit Pro
Sony FX6 Video kit Pro
Sony FX6 Video kit Pro
Sony FX6 Video kit Pro
Sony FX6 Video kit Pro
Sony FX6 Video kit Pro
Sony FX6 Video kit Pro
Sony FX6 Video kit Pro
Sony FX6 Video kit Pro
Sony FX6 Video kit Pro
Sony FX6 Video kit Pro
Sony FX6 Video kit Pro
Artikkelnummer: 1055193

Sony FX6 Video kit Pro

Komplett profesjonell videoproduksjonspakke for å lage innhold

Nettlager
Ukjent leveringstid
Butikklager:
  • Komplett produksjonspakke for videoopptak
  • Film i opp til 4K 120p
  • Ta opp lyd med håndholdt mikrofon eller retningsmikrofon
145 990 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Pakker spesielt utviklet for det profesjonelle videoteamet. Lag innhold for TV og storskjerm, enten det er en film, dokumentar eller intervju. Kanskje er dere en liten gruppe som lager materiale for bedrifter eller lager uavhengige kortfilmer. Pakken inkluderer et ekstra batteri for å kunne filme lengre og to ulike typer mikrofoner slik at du kan tilpasse deg ulike situasjoner. Du bærer alt enkelt med deg i de medfølgende posene, noe som gir deg friheten til å filme i de miljøene du ønsker.

Fordeler

  • Passer det profesjonelle videoteamet
  • Bærbar pakke for både studio og på lokasjon
  • Lag materialer som passer for TV-er og store skjermer
  • Film i 4K 120p
  • Eksternt lydopptak og headset for klar lydproduksjon

Sony FX6 videokamera

Sony FX6 kamerahus

Sony FX6 har et lett og modulært kamerahus som du kan tilpasse til din smak uten å gå på kompromiss med videokvaliteten. FX6 kan filme opptil 4K med 120p med minimalt med rullende lukker, utmerkede funksjoner i svakt lys (opptil 409 800 ISO) og et bredt dynamisk område takket være dens 10,2 MP Exmor R CMOS-sensor og nye Bionz XR-prosessor. Bildeprofilen S-CINETONE gir et stort dynamikkomfang og riktig cinelook. FX6 er en del av Sonys Cinema Line som definerer en ny æra innen filmskaping.

Sony FE PZ 16-35 mm f/4 G

Sony FE PZ 16-35mm f/4G er et kraftig zoomobjektiv med konstant vidvinkel f/4 blenderåpning som gir avansert bildekvalitet og perfekt håndtering, spesielt godt egnet for fullformat videoopptak.

Delkin CFExpress A Black VPG400 160GB

Trenger du et veldig raskt CFexpress-minnekort med mulighet til å ta opp 8K? Delkin Black VPG400 har høy opptakshastighet som gjør dette minnekortet perfekt for opptak opp til 8K. Delkin Black CFexpress Type A-kortet støtter også RAW-serieopptak ved ekstreme hastigheter. Minnekortet er designet for å tåle utfordrende værforhold og temperaturer fra -40 til + 85 grader Celsius.

Lexar SDXC 128 GB 300 MB/s 2000x V90 Class 10 UHS-II Professional

Lagre og overføre bilder og video av høy kvalitet raskt i 1080p full HD, 3D og 4K. Ikke bare er minnekortet raskt, det er veldig raskt og fungerer perfekt for videoopptak siden det er V90-klassifisert. Minnekortet har en lesehastighet på opptil 2000x (300MB/s). Dette er minnekortet for deg som vil ha maksimal ytelse for tung video eller raske lysbildefremvisninger.

Sirui stativsett BCT-3203 karbonfiber + BCH-30 V-hode + OR-75ta

BCT-3203 videostativet fra Sirui bruker flere rør per benseksjon for å minimere risting. Det gjør den veldig stabil og kommer med bunnspreder for jevne overflater og senterspreder for ujevnt terreng.

Think Tank Camera Case Airport Security V3.0 svart

Tredje generasjon ThinkTank-rullevesker, spesielt tilpasset fotografer som reiser mye. Think Tank Airport Security V3.0 har gode håndtak, dedikert polstret rom for laptop og nettbrett og mulighet for brukere til å bytte reservedeler selv om nødvendig.

Sony batteri BP-U70

Batteri fra Sony på 72Wh. Fire lysdioder viser statusen til batteriet.

Sennheiser MKE 600

Sennheiser MKE 600 er en retningsmikrofon som passer deg som stiller krav til lydkvalitet. Mikrofonen fanger opp lyd som kommer fra kameraets retning og demper støy fra sidene og baksiden. Low Cut-filteret minimerer også vindstøy. MKE 600 kan drives via 48 V fantomstrømforsyning eller drives av et batteri.

Sennheiser MD 46 reportermikrofon

Reportermikrofon med nyrekarakter, spesielt tilpasset reportasjer og live-kontekster. På grunn av sin utforming minimerer den interferensstøy fra vind- og håndstøy.

Sony MDR-7506/1

Sony MDR-7506/1 er et par komfortable og funksjonelle lukkede hodetelefoner for både hjemmebrukeren og for profesjonell bruk. Disse hodetelefonene leverer ren lyd av høy kvalitet og brukes daglig i TV- og innspillingsstudioer rundt om i verden. MDR-7506 er designet med en kombinasjon av styrke, komfort og funksjonalitet slik at du ikke trenger å nøye deg med noe annet enn det beste.

Pulse Mikrofonkabel XLR hann - XLR hunn 6 meter

Pulse Mikrofonkabel XLR hann - XLR hunn 0,38 meter

XLR-kablene fra Pulse er konstruert med slitesterke, interferensfrie materialer som opprettholder høy signalkvalitet, selv over lengre avstander. Kabelkontaktene har helstøpte bakstykker med metallchassis som gir lang levetid. Pakken kommer også med fargekoderinger, slik at du enkelt kan holde styr på hvilken kabel som går til hvilken enhet.

Leveres med

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK