Håndgrep VCT-SGR1 for RX0,RX100

Sony Håndgrep VCT-SGR1 for RX0,RX100

1039989
1 290 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Filmhåndtak til Sony RX0 og RX100-serien

VCT-SGR1 er et kompakt kombinert håndtak og trebensstativ med kontroller spesielt tilpasset for Sonys RX0 og RX100-serie. Håndtaket kobles til via MULTI Micro-USB kontakten og gir deg mulighet til å zoome, starte/stoppe innspilling og ta stillbilder.


 

@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!

Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.