Kortleser SBAC-US30

Sony Kortleser SBAC-US30

1014284
3 890 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare

Lynraske overføringer fra SxS PRO + og SxS-1 kort
Med en lesehastighet på ca 440 Mbps og skrivehastighet på ca 330 Mbps sammen med de siste SxS Pro og SxS-1 kortene er dette en perfekt arbeidskamerat når du raskt vil overføre bildene til din Windows- eller Mac-datamaskin.

@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!

Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.