Sony Multi interface shoe adapter SMAD-P3D
Artikkelnummer: 1027501

Sony Multi interface shoe adapter SMAD-P3D

Multi interface shoe adapter SMAD-P3D

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
990 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Koble til din Sony URX-P03D direkte i blitzskoen

Når SMAD-P3D kobles til en Sony MI (Multi Interface) blitzsko så eliminerer du behovet av XLR-kabler. Mottakeren kommuniserer deretter direkte med kameraet via adapteren. URX-P03D mottakeren er drevet direkte fra kameraets batteri når den er koblet via SMAD-P3D.

Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.