Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Multi interface shoe adapter SMAD-P3D

Sony Multi interface shoe adapter SMAD-P3D

1027501
925 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Koble til din Sony URX-P03D direkte i blitzskoen

Når SMAD-P3D kobles til en Sony MI (Multi Interface) blitzsko så eliminerer du behovet av XLR-kabler. Mottakeren kommuniserer deretter direkte med kameraet via adapteren. URX-P03D mottakeren er drevet direkte fra kameraets batteri når den er koblet via SMAD-P3D.

Kompabilitetsliste for SMAD-P3D finner du her

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.