Sony Multi interface shoe adapter SMAD-P5
Artikkelnummer: 1045555

Sony Multi interface shoe adapter SMAD-P5

Hotshoe adapter for URX-P40 mottaker

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
  • Lar deg montere din URX-P40 mottaker på ditt film- eller systemkamera med blitssko
  • Omkobler mellom digital/analog lydsignal
  • Høykvalitativ 24-bit lydsignal direkte i ditt kamera
589 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

SMAD-P5 Blitsskoadapter for URX-P40 mottaker

Blitsskoadapter for URX-P40-mottaker i Sonys UWP-D-system. Høykvalitets 24-bits lyd rett inn i kameraet ditt, kanalsynkronisering via NFC og støtte for opptil 16 mikrofoner er bare noen av funksjonene som gjør UWP-serien til et bærbart verktøy for deg på farten!

Fordeler

  • Lar deg montere URX-P40-mottakeren på kameraet med blitssko
  • Høykvalitetslyd direkte i kameraet
  • Lar kameraet strømme mottakeren
  • Bryter for digitalt eller analogt lydsignal

UWP-serien er en multifunksjonell løsning for deg som er en allsidig filmskaper. Når du er på farten og trenger å komme raskt i gang, er tungvinte menyer, tungvint kabelhåndtering og klumpete adaptere ikke optimale for effektiviteten din – og derfor har Sony utviklet sin UWP-serie for deg. Med sine smarte funksjoner, raske montering, fleksible formfaktor og allsidighet, er dette et verktøy som lar deg fokusere på kreasjonen din og oppnå profesjonelle resultater, gang på gang.

Leveres med

  • SMAD-P5 blitsadapter
  • Garantiseddel
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.