RM-30BP

Sony RM-30BP

1028518
12 295 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Sony RM-30BP

Den multifunksjonelle fjernkontrollen, RM-20BP er lett, kan håndholdes, plasseres på et bord eller monteres på en stativarm, og kan styre de fleste kamerafunksjoner, inklusive følgende:

  • Objektivkontroll: Automodus/manuell fokusering, innstilling av blender og zooming.
  • Kamerakontroll: Opptaks- og visningsfunksjoner, innstilling av lukkertid og hvitbalanse (inklusive seks programmerbare knapper)
  • Avspillings- og multikamerainnstillinger (opp til tre kameraer)

Fungerer med

RM-30BP er kompatibel med videokameraene Sony HXR-NX5R og Sony PXW-FS7 v4.0 og kan kan også koples til Sonys bildemikser, MCX-500, for flerkamerakontroll direkte fra en switch.

For uppdatert liste av kompatible kameraer, se Sonys hjemmeside.

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.