Kampanje
Sony Stereomikrofon ECM-XYST1M

Sony Stereomikrofon ECM-XYST1M

Stereomikrofon ECM-XYST1M

Nettlager
Bestilles fra leverandør til deg. Levering innen 7-11 dager
Butikklager:
1 650 NOK

Sony Summer Cashback

Få 550 kroner tilbake!

Akkurat nå kan du få 550 kroner tilbake når du kjøper dette produktet fra Sony. For å benytte deg av tilbudet, registrer kjøpet ditt på Sonys nettside. Klikk på "les mer" for å se alle produktene som er inkludert i cashbacken, samt alle vilkår og betingelser. Kampanjen varer frem til 31. juli 2024.
Les mer
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning
Kompakt stereomikrofon til Sony Handycam® - inkudert universalsko og terminalkabel Ta opp lyd i høy kvalitet med alle detaljer - ECM-XYST1M gir deg et bredt frekvensbånd slik at du får lydopptak med bedre kvalitet og klang Bred lydopptaksrekkevidde - Juster opptaksrekkevidden fra null til 120 grader for å få lyd med mer dybde og detaljer Lett og kompakt - Veier bare 100 gram og er dermed lett å montere og bære på kameraet eller videokameraet Støtter strømtilførsel via ledning - Mikrofonterminalkabel medfølger for strømtilførsel via ledning til Handycam®
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen