Videomonitor LCD CLM-V55

Sony Videomonitor LCD CLM-V55

316759
5 690 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager
Sony CLM-V55 Monitor LCD-skjerm med klemme som kan festes til kameraet for høykvalitets visning. - LCD-skjerm som festes til digitalt speilreflekskamera eller avansert Handycam® - Stor visning med høy oppløsning under videofilming - Justerbar vinkel for behagelig visning Egenskaper: LCD-skjerm på 5 tomme som kan festes til digitalt speilreflekskamera eller avansert Handycam® for høykvalitets videovisning WVGA-panel (800 x 480) som viser store videobilder med høy oppløsning og bred visningsvinkel for viktig bildekomposisjon Justerbare innstillinger for skjermformat (16:9/4:3), volum, lysstyrke, kontrast, fargetone (fase), fargetemperatur, automatisk lysdemping Lydutgang via mono-høyttaler og hodetelefonkontakt Raske og enkle innstillinger via en intuitiv kontrollskive Vippe- og dreiejusteringer for komfortabel visning fra alle vinkler, inkludert selvportrettfotografering Markører på skjermen bekrefter TV-visningsområde Modus for pikselforstørrelse viser en pikselnøyaktig forstørret del av et bildeområde, for å få viktig bekreftelse av fokus Kobles til digitalt speilreflekskamera via medfølgende HDMI-kabel Justeres enkelt med medfølgende adapter (stativskrue / tilbehørssko med autolås / ISO-sko) LCD-hette medfølger for visning i sterkt lys Drives av NP-FM500H/QM71D/QM90D eller AC-PW10AM (tilleggsutstyr)

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.