Videomonitor LCD CLM-V55

Sony Videomonitor LCD CLM-V55

316759
5 690 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare
Sony CLM-V55 Monitor LCD-skjerm med klemme som kan festes til kameraet for høykvalitets visning. - LCD-skjerm som festes til digitalt speilreflekskamera eller avansert Handycam® - Stor visning med høy oppløsning under videofilming - Justerbar vinkel for behagelig visning Egenskaper: LCD-skjerm på 5 tomme som kan festes til digitalt speilreflekskamera eller avansert Handycam® for høykvalitets videovisning WVGA-panel (800 x 480) som viser store videobilder med høy oppløsning og bred visningsvinkel for viktig bildekomposisjon Justerbare innstillinger for skjermformat (16:9/4:3), volum, lysstyrke, kontrast, fargetone (fase), fargetemperatur, automatisk lysdemping Lydutgang via mono-høyttaler og hodetelefonkontakt Raske og enkle innstillinger via en intuitiv kontrollskive Vippe- og dreiejusteringer for komfortabel visning fra alle vinkler, inkludert selvportrettfotografering Markører på skjermen bekrefter TV-visningsområde Modus for pikselforstørrelse viser en pikselnøyaktig forstørret del av et bildeområde, for å få viktig bekreftelse av fokus Kobles til digitalt speilreflekskamera via medfølgende HDMI-kabel Justeres enkelt med medfølgende adapter (stativskrue / tilbehørssko med autolås / ISO-sko) LCD-hette medfølger for visning i sterkt lys Drives av NP-FM500H/QM71D/QM90D eller AC-PW10AM (tilleggsutstyr)
@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.