Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Videomonitor LCD CLM-V55

Sony Videomonitor LCD CLM-V55

316759
3 945 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Verdipakke

Videomonitor LCD CLM-V55
Kaldskobrakett VCT-55LH
Batteri NP-FM500H
5 619 NOK
Sony CLM-V55 Monitor LCD-skjerm med klemme som kan festes til kameraet for høykvalitets visning. - LCD-skjerm som festes til digitalt speilreflekskamera eller avansert Handycam® - Stor visning med høy oppløsning under videofilming - Justerbar vinkel for behagelig visning Egenskaper: LCD-skjerm på 5 tomme som kan festes til digitalt speilreflekskamera eller avansert Handycam® for høykvalitets videovisning WVGA-panel (800 x 480) som viser store videobilder med høy oppløsning og bred visningsvinkel for viktig bildekomposisjon Justerbare innstillinger for skjermformat (16:9/4:3), volum, lysstyrke, kontrast, fargetone (fase), fargetemperatur, automatisk lysdemping Lydutgang via mono-høyttaler og hodetelefonkontakt Raske og enkle innstillinger via en intuitiv kontrollskive Vippe- og dreiejusteringer for komfortabel visning fra alle vinkler, inkludert selvportrettfotografering Markører på skjermen bekrefter TV-visningsområde Modus for pikselforstørrelse viser en pikselnøyaktig forstørret del av et bildeområde, for å få viktig bekreftelse av fokus Kobles til digitalt speilreflekskamera via medfølgende HDMI-kabel Justeres enkelt med medfølgende adapter (stativskrue / tilbehørssko med autolås / ISO-sko) LCD-hette medfølger for visning i sterkt lys Drives av NP-FM500H/QM71D/QM90D eller AC-PW10AM (tilleggsutstyr)
@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.