SP 40 år

40 år med teknologi for kreative mennesker

Siden 1982 har vi i SP hatt en lidenskap for kreativitet, og i dag brenner vi mer enn noen gang for å utstyre teknologiinteresserte mennesker med de riktige produktene innen foto, video og lyd. Vi feirer med en jubileumskampanje, eventer og skattejakter i butikkene våre i tillegg til en konkurranse hvor du kan vinne fantastiske premier. Velkommen til vårt 40-årsjubileum!

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.