SP 40 år

40 år med teknologi for kreative mennesker

Siden 1982 har vi i SP hatt en lidenskap for kreativitet, og i dag brenner vi mer enn noen gang for å utstyre teknologiinteresserte mennesker med de riktige produktene innen foto, video og lyd. Vi feirer med en jubileumskampanje, eventer og skattejakter i butikken vår hver tirsdag i tillegg til en konkurranse hvor du kan vinne fantastiske premier. Velkommen til vårt 40-årsjubileum!

Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Liker

Ønskelisten er tom

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen