Skattejakter og fotovandringer i butikken

Vinn 500 kroner hver uke!

Vi ønsker å feire litt ekstra i butikken vår – derfor kan du bli med å konkurrere om gavekort til en samlet verdi av 2500 kroner!

Hvordan virker det?

Hver tirsdag i fem uker vil vi gjemme gavekort et sted i butikken vår i Oslo. Finner du kortet leverer du det i kassen, så fyller vi det med 500 kroner som du kan bruke til å kjøpe hvilket som helst produkt i butikken.

Den første skattejakten starter tirsdag 24. mai kl 10:00. Hold utkikk etter ledetråder på vår Instagram Story.

Den siste skattejakten starter 21. juni, og da er premien en pakke fra SP TECH med veske, hodetelefoner, LED-lys og mobilholder, til en samlet verdi av 2 117 kroner!

Lykke til!

Kun en premie per kunde.

Bli med på fotovandringer!

I samarbeid med Sigma, Fujifilm og Canon arrangerer vi fotovandringer med utgangspunkt i butikken vår i Møllergata 4 i Oslo.

Hvordan foregår det?

Fotovandringene ledes av fotografer og produkteksperter fra Sigma, Fujifilm og Canon. Vi samles i butikken og så går vi sammen og tar bilder forskjellige steder ut fra et spesifikt tema.

Fotovandringene er gratis og ingen påmelding er nødvendig. Ta med ditt eget kamera – det går like bra å fotografere med mobilen som med et systemkamera.

På slutten av hver tur trekker vi en vinner av et gavekort på 500 kroner og et valgfritt filter fra Benro til en maksverdi på 1 500 kroner. Vinneren kontakter våre ansatte på stedet i butikken for å få premiene sine.

Velkommen!


Oslo

Her kan du se all informasjon om fotovandringene i vår butikk i Oslo.

Fotovandring med Sigma

Lørdag 4. juni | Lørdag 11. juni
10:00

Sigma holder kreative fotovandringer de to første lørdagene i juni. Ta med kameraet ditt, møt likesinnede fotografer og ta kreative bilder. Etter vandringene samles vi i butikken og drikker kaffe, ser på bildene og trekker vinneren.

På fotovandringene med Sigma lodder vi ut et gavekort på 500 kroner og et valgfritt WR Protector-filter fra Sigma til en verdi inntil 1 190 kroner (maks 82mm).

Fotovandring med Fujifilm

Onsdag 15. juni
15:00

En produktspesialist fra Fujifilm holder en fotovandring hvor du også får en unik mulighet til å teste de aller nyeste produktene fra Fujifilm. Etter vandringen samles vi i butikken og drikker kaffe, ser på bildene og trekker vinneren.

Demodag og fotovandring med Canon

Tirsdag 21. juni

12:00 – demo av nye EOS R7 og EOS R10 med objektiver
16:00 – fotovandring

Benytt sjansen til å teste de nye produktene og still alle spørsmålene dine til en produktspesialist fra Canon. Etterpå holder Canon en fotovandring hvor vi utforsker Oslo gjennom kameralinsen sammen. Du får også muligheten til å teste produkter fra R-systemet. Etter vandringen samles vi i butikken og drikker kaffe, ser på bildene og trekker vinneren.


Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.