Kampanje

Myggmikrofon med 3,5 TRRS-kontakt og lang kabel

SP TECH Microphone ALM-1 Lavalier

1050895
  • Rundopptakende kondensatormygg
  • 15 - 18000 Hz
  • 6 meter kabel
  • Mottakerbryter med hus i metall
  • 3,5 mm TRRS-kontakt
179 NOK369 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

BLACK WEEKKupp på teknologi hele uken

Black Week-tilbudene gjelder så lenge lageret rekker eller til og med 29/11. Kampanjen gjelder ikke forhandlere og kun ett kjøp per kampanjeprodukt og kunde.
Les mer
Finnes på nettlager

Verdipakke

Microphone ALM-1 Lavalier
Lightning til 3,5mm-adapter for hodetelefoner
USB-C til 3,5mm lydadapter med TRRS uttak
467 NOK657 NOK
Denne myggmikrofonen er en rimelig mikrofon for innspilling av tale som intervjuer, rapporter og vlogg. Den seks meter lange kabelen gir deg stor bevegelsesfrihet, og standard 3,5 mm TRRS-kontakt lar deg koble mikrofonen til alt fra mobiltelefoner, kameraer og datamaskiner. På kablen er en mottakerbryter der du velger om mikrofonen er koblet til en smarttelefon eller et kamera. Bryteren har et metallhus og inneholder et batteri som forsyner ALM-1 Lavalier-mikrofonen med nødvendig strøm. Puffbeskyttelse og klips for å feste mikrofonen til krager eller lignende er inkludert.

Den lille mottakerbryteren drives av et knappcellebatteri som sikrer at SP Tech ALM-1 myggmikrofonen får den strømmen den trenger, uansett hvilken enhet du kobler den til. Velg med knappen på bryteren for å velge smarttelefon ("AV") eller kamera og andre enheter ("PÅ"). Selv bryteren har et lite klips på baksiden, da du kan feste den til midjen eller klærne.

SP Tech myggmikrofon for smarttelefoner, kameraer og datamaskiner
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.