Kampanje
SP TECH Microphone ALM-1 Lavalier
Artikkelnummer: 1050895

SP TECH Microphone ALM-1 Lavalier

Myggmikrofon med 3,5 TRRS-kontakt og lang kabel

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
  • Rundopptakende kondensatormygg
  • 15 - 18000 Hz
  • 6 meter kabel
199 NOK369 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

SP 40 år

Feir med oss!

Vi feirer 40 år med teknologi – hold utkikk etter nye tilbud! Begrenset antall og maksimalt ett produkteksemplar per kunde gjelder. Kampanjeprisen varer t.o.m. 6/11 eller så langt lageret rekker.
Les mer
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning
Denne myggmikrofonen er en rimelig mikrofon for innspilling av tale som intervjuer, rapporter og vlogg. Den seks meter lange kabelen gir deg stor bevegelsesfrihet, og standard 3,5 mm TRRS-kontakt lar deg koble mikrofonen til alt fra mobiltelefoner, kameraer og datamaskiner. På kablen er en mottakerbryter der du velger om mikrofonen er koblet til en smarttelefon eller et kamera. Bryteren har et metallhus og inneholder et batteri som forsyner ALM-1 Lavalier-mikrofonen med nødvendig strøm. Puffbeskyttelse og klips for å feste mikrofonen til krager eller lignende er inkludert.

Den lille mottakerbryteren drives av et knappcellebatteri som sikrer at SP Tech ALM-1 myggmikrofonen får den strømmen den trenger, uansett hvilken enhet du kobler den til. Velg med knappen på bryteren for å velge smarttelefon ("AV") eller kamera og andre enheter ("PÅ"). Selv bryteren har et lite klips på baksiden, da du kan feste den til midjen eller klærne.

SP Tech myggmikrofon for smarttelefoner, kameraer og datamaskiner
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.