sp.tech Background Kit Grey Fabric 3x6m
sp.tech Background Kit Grey Fabric 3x6m
sp.tech Background Kit Grey Fabric 3x6m
sp.tech Background Kit Grey Fabric 3x6m
sp.tech Background Kit Grey Fabric 3x6m
Artikkelnummer: 1052518

sp.tech Background Kit Grey Fabric 3x6m

Grå bakgrunn for foto og video med stativ og oppheng

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
 • Ferdig sett med stoffbakgrunn og stabil bakgrunnsfjæring
 • Ferdig kanal for bom/stang øverst i stoffet
 • Ikke-reflekterende stoff i 100% bomull

Velg farge

2 990 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Lag en solid og stilig bakgrunn i studioet ditt eller ta den med "On location", for å lage et bærbart opptakssted ved å montere bakgrunnspakken og henge opp bakgrunnsstoffet fra SP TECH. Du kan velge mellom fire farger på stoffet, velg mellom hvit , svart , grå eller Chromakey (grønn). For å få det rette utseendet for opptak, streaming eller fotografering. Bygg ditt opptaks- eller fotostudio med stofffotobakgrunner fra SP TECH.

Fordeler

 • Ferdig sett med bakgrunn og stabil bakgrunnsoppheng
 • Velg mellom fire forskjellige farger - svart, hvit, grå eller Chromakey-grønn
 • Ingen sømmer - ett enkelt stoff
 • Ferdig kanal for bom/stang i stoffets overkant
 • Stoffet er 3x6 meter stort og veier 2,5 kilo
 • Refleksfri stoff i 100% bomull
 • Stoffet kan vaskes i vaskemaskin eller for hånd
 • Bag for stativ og bomår
 • Bakgrunnssystemet kan bli så mye som 260 centimeter høyt

Lag en flott bakgrunn for produksjonen din

Skal du spille inn film, streame, holde videomøte, foredrag eller ta bilder er det alltid greit å ha en enkel og stilig bakgrunn. For å skjule deler av rommet, få et enhetlig utseende eller løfte objektet ditt. Med den grønne bakgrunnen kan du også velge å legge til din egen digitale bakgrunn i etterkant (chromakey-teknologi).

SP TECH stoffbakgrunn består av et enkelt stykke stoff, som gir deg den store fordelen at det ikke er søm. Det er en innsydd kanal i den øvre delen av stoffet slik at du enkelt kan tre stoffet på en bom eller tube.

Denne pakken inkluderer et bakgrunnssett bestående av to kraftige lysstativer og en bom for opphenging av bakgrunner og en bag. Det er alltid lurt å kjøpe noen klips hvis du ønsker å stramme stoffet ytterligere.

Forbered bakgrunnen din for best resultat

For best resultat er det viktig at du legger bakgrunnsstoffet ditt på en vegg eller lignende uten vinduer eller lyskilder bak, slik at det ikke skinner gjennom eksternt lys. Fordelen er at du kan belyse stoffet bakfra for å få en ekstra effekt. Ikke glem å stryke stoffet med et strykejern eller ta med en dampbåt for å fjerne rynker og bretter.

Alle stoffbakgrunner som leveres utpakket (foldet) vil ha folder på seg. Stoffet kan vaskes i vaskemaskin eller for hånd ved uhell, dette gjør at du kan ha bakgrunnsstoffet ditt lenge uten å måtte bruke tid på å redigere bort smuss.

Leveres med

 • SP TECH Bakgrunnsstoff 3x6m
 • Bakgrunnsstativ
 • Bag

På et av produktbildene ser du et Colorchecker Passport hvor du kan se prøvekartet for fargereferanse, det er ikke inkludert.

Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen