sp.tech Polarizer 62mm MRC CPL B270
sp.tech Polarizer 62mm MRC CPL B270
Artikkelnummer: 1056531

sp.tech Polarizer 62mm MRC CPL B270

Sirkulært polarisasjonsfilter, 62mm

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
 • Gir kraftigere farger i bilder og videoer
 • Reduserer refleksjoner og gjenskinn
 • Ta bilder gjennom glass og vann

Velg variant

990 NOK

Vi liker

Dette er et produkt som vi liker ekstra godt, og som vi er sikre på at du vil bli fornøyd med. Hold utkikk etter symbolet for flere av våre utvalgte favoritter! Vi hjelper deg med å finne teknologien du liker.
Les mer
Fri frakt ved kjøp over 3 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning
sp.tech polarisasjonsfilter er et filter som fjerner refleksjoner fra blanke, ikke-metalliske overflater og hjelper deg med å få mer fargemetning i bildet. Tar du bilder av natur og landskap, er et polarisasjonsfilter et must i kameravesken. Filteret har B270 Schott-glass og flere lag Nano Multi Layer Coating for maksimal optisk ytelse. Oppdag forskjellen et polarisasjonsfilter gjør for innholdet ditt.

Fordeler

 • Tilgjengelig i størrelsene 46-95 mm
 • Gir økt fargemetning
 • Reduserer refleksjoner gjennom blanke overflater
 • Tilrettelegger fotografering gjennom glass og vann
 • Fjerner solstikk fra for eksempel blader
 • Reduserer lysinngangen med ett trinn
 • Beskytter frontlinsen på objektivet

Øk fargemetningen i innholdet ditt

Et polarisasjonsfilter består av to ringer - den ene ringen er gjenget for å skru det fast på objektivet og den andre kan spinne fritt på utsiden slik at du kan snu polarisasjonsfilteret til du oppnår ønsket effekt. Bruk et polariserende filter for å øke fargemengden i bilder og videoer, slik at du får farger som reflekterer det du ser med det blotte øye. Hvis du fotograferer blader eller annet grønt, gir filteret økt fargemetning og mer kontrast i bildet eller videoen. Vil du ha en mer dramatisk og intens himmel? Bruk sp.tech polariserende filter for å fremheve skyene og blått på himmelen får en mørkere tone.

Reduser refleksjoner i glass og vann

Ta bilder eller film gjennom glass og vann med polarisasjonsfilteret for å få et klarere resultat. Filteret reduserer gjenskinn og gjør det lettere å fotografere gjennom blanke overflater, som glass eller vann. Filteret kan også brukes til å redusere solskinn og dugg kan filtreres ut avhengig av hvordan filteret roteres.

Ripebestandig, vann- og oljeavvisende filter

sp.tech polarisasjonsfilter er laget av tysk høykvalitets optisk B270 tysk Schott-glass, med høy optisk ytelse. Filteret har flere Nano Multi Layer Coating og IR-belegg som beskytter mot infrarødt lys. Glasset i filteret er ripebestandig og vann- og oljeavvisende. Filterrammen er tynn, sterk og har et slank design som forhindrer vignettering.

Leveres med

 • sp.tech Polarizer MRC CPL B270
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen