Swarovski ATC 17-40x56 Burnt Orange
Swarovski ATC 17-40x56 Burnt Orange
Artikkelnummer: 1100218

Swarovski ATC 17-40x56 Burnt Orange

Bærbar, vinklet spottingscope med praktisk zoom

Nettlager
Bestilt, ukjent leveringstid
Butikklager:
  • Kompakt kikkert med zoom
  • Synsfelt på opptil 62 meter
  • Vanntett ned til 4m

Velg variant

25 600 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Swarovskis ATC mini-spottingscope er den perfekte løsningen når hvert gram teller og hver detalj må oppdages. Den lette vekten og den kompakte størrelsen gjør den ideell for ulendt terreng og avsidesliggende områder, og gjør den til en perfekt følgesvenn på alle turer. Med sine gjennomtenkte detaljer imponerer denne kompakte kikkerten med sin intuitive håndtering.

Fordeler

  • Kompakt spottingscope med zoom
  • Nærmeste rekkevidde: 3,4 m
  • Vanntett: Ja (til 4 m)
  • Synsfelt på opptil 62 meter
  • Klare og fine bilder uten risting
  • Svært høy lystransmisjon: 88 %
  • Kompatibel med VPA II fotoadapter

Stor ytelse i en liten pakke

Med en lengde på bare 258 mm er Swarovski ATC mindre enn et A4-ark. Den lave vekten på under én kilo (970 g) gjør den til en ideell følgesvenn. Til tross for den kompakte størrelsen kan du oppdage selv de minste detaljer takket være Swarovision-optikkens optiske perfeksjon. Resultatet er et bilde med uslåelig skarphet og fargegjengivelse.

Brukervennlig

ATC/STC-kikkerten imponerer ikke bare med sin enestående SWAROVISION-kvalitetsoptikk. Den praktiske brukervennligheten er en annen klar fordel. Det medfølgende avtakbare plastskallet på undersiden gjør det mulig å plassere kikkerten stabilt på et underlag selv uten stativ, og det gjør det også enkelt å dreie fokuserings- og zoomhjulet til enhver tid, selv ved håndholdt bruk. En bærestropp følger også med kikkerten.

Kompatibel med VPA II fotoadapter

Som de fleste SWAROVSKI OPTIK-produkter kan den nye kompakte kikkerten enkelt kobles til en smarttelefon ved hjelp av den variable mobiladapteren (VPA II). Dette gjør det mulig å raskt ta knivskarpe bilder i naturen, selv på litt lengre avstand.

Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen