Swarovski Kikkert CL Companion 10x30 antrasitt +  veskepakke Wild Nature
Artikkelnummer: 1049503

Swarovski Kikkert CL Companion 10x30 antrasitt + veskepakke Wild Nature

Kikkert CL Companion 10x30 antrasitt + veskepakke Wild Nature

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
  • 10x forstørrelse
  • Bag og skulderrempakke
  • Lav vekt på 500 g
14 900 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Pakke med kikkert CL Companion + veske + skulderstropp

Gå aldri glipp av et øyeblikk med CL Companion-kikkerten. Swarovskis kikkert har imponerende optikk i en elegant innpakning som ligger perfekt i hånden din, og sørger for at du alltid får mest mulig ut av hver oppdagelse.

Lett vekt og ergonomisk design

CL Companion har forbedret optikk med 10x forstørrelse. Med en lett vekt på 500 gram og ergonomisk design er den en perfekt følgesvenn som gir deg unike opplevelser når du er på farten.


Leveres med

  • CL Companion 10x30 antrasitt
  • Bag
  • Skulderstropp
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.