Tamron 150-500mm f/5-6,7 Di III VC VXD Nikon Z
Tamron 150-500mm f/5-6,7 Di III VC VXD Nikon Z
Artikkelnummer: 1061146

Tamron 150-500mm f/5-6,7 Di III VC VXD Nikon Z

Kompakt og værbestandig supertelezoom for Nikon Z

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
 • Rask, nøyaktig og lydløs autofokus
 • Praktisk låsefunksjon for zoomen
 • Nærgrense på 60 centimeter
16 354 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning
Tamron 150-500mm f/5-6,7 DI III VC VXD er et allsidig superteleobjektiv bygget og tilpasset fullformatkameraer. Objektivet har god nærgrense og er perfekt for natur- og sportsfotografering med rask autofokus og værtetning.

Fordeler

 • Allsidig brennvidde til fullformat
 • VXD autofokusmotoren gir rask, nøyaktig og stille autofokus
 • Nærgrense på 60 centimeter – gjør det mulig å ta makrofoto
 • Værbestandig konstruksjon
 • Kompatibel med stativer
 • Kompakt objektiv – egnet for håndholdt fotografering
 • Praktisk låsefunksjon for zoom

Tamron 5-års garanti

Tamron tilbyr nå en utvidet gratis 5-års garanti i Europa når produktet registreres innen to måneder etter kjøp. 5-årsgarantien er en valgfri garanti fra Tamron. For å få den må du registrere objektivet innen to måneder etter kjøpsdato. Kampanjen gjelder inntil videre. Registrer kjøpet ditt og les mer om kampanjebetingelsene her.

Rask autofokus og bildestabilisering

Tamron 150-500mm f/5-6,7 DI III VC VXD har Tamrons anerkjente lineære VXD autofokusmotor som gir rask og nøyaktig autofokus i enhver situasjon. Fokussporing på linsen har blitt betydelig forbedret for å fange raske hendelser som sportsbegivenheter, fugle- og flyfotografering. Den lineære fokusmotoren er også veldig stille, noe som betyr at Tamron 150-500mm f/5-6,7 DI III VC VXD også fungerer bra for filming av video. Objektivet er også utstyrt med Tamrons VC (bildestabilisator) som gir deg opptil fire trinn med bildestabilisering.

Flex-zoom lock

Tamron 150-500mm f/5-6,7 DI III VC VXD er utstyrt med en låsemekanisme som lar deg låse objektivet i en hvilken som helst posisjon ved å skyve zoomringen frem og tilbake. Denne funksjonen hindrer deg i å flytte zoomen ved et uhell mens du tar bilder. Det er også en standard zoomlås som holder objektivet på plass når du bærer kameraet med objektivet vippet nedover.

Fokus på kvalitet

Tamron 150-500mm f/5-6,7 DI III VC VXD har en optisk design som består av 25 glasselementer delt inn i 16 grupper. Blant elementene er det en XLD (ekstra lav dispersjon), fem LD (lav dispersjon) og to hybride asfæriske linseelementer. De spesialdesignede elementene fungerer for å gi høy skarphet fra kant til kant. Objektivet har også Tamrons berømte BBAR-G2-coating, som reduserer effekter som ghosting og igjen bidrar til å øke detaljene i bildet.

Takler tøffe miljøer

Tamron 150-500mm f/5-6,7 DI III VC VXD er bygget med en værbestandig design for å tåle tøffere værforhold. Objektivet har også et belegg på frontlinsen som gjør den smuss- og vannavvisende.

Leveres med

 • Tamron 150-500 mm f/5-6,7 DI III VC VXD
 • Objektivdeksel foran og bak
 • Solblender
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen