Kampanje
Tamron 17-70mm f/2,8 Di III-A VC RXD Fujifilm X
Tamron 17-70mm f/2,8 Di III-A VC RXD Fujifilm X
Tamron 17-70mm f/2,8 Di III-A VC RXD Fujifilm X
Artikkelnummer: 1056383

Tamron 17-70mm f/2,8 Di III-A VC RXD Fujifilm X

Kraftig allroundzoom for Fujifilm X

Nettlager
Bestilt, ukjent leveringstid
Butikklager:
 • Stillegående og rask autofokus
 • Værbestandig
 • Bildestabilisering i objektivet
9 990 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Lanseringstilbud

Få et minnekort fra Lexar på kjøpet!

I forbindelse med lanseringen av Tamron 17-70mm f/2,8 Di III-A VC RXD Fujifilm X tilbyr vi et Lexar SDXC 128GB 300MB/s 2000x V90 Class 10 UHS-II Professional minnekort på kjøpet (verdi 2290,- ) for deg som forhåndsbestiller objektivet. Minnekortet legges automatisk til i handlekurven etter at du har lagt til objektivet. Kampanjen varer til 16/7.
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Dette standardzoomobjektivet er laget for Fujis APS-C-kameraer og er designet for å gi deg sylskarpe bilder på alle brennvidder. Tamron 17-70mm f/2,8 Di III-A VC RXD kommer med en værbestandig konstruksjon, bildestabilisering og en rask og stillegående autofokus.

Fordeler

 • Stillegående og rask autofokus
 • Værbestandig
 • Bildestabilisering i objektivet
 • Ni blenderlameller
 • Stort zoomområde
 • Høy bildekvalitet fra kant til kant
Normalzoom-objektiv byggt för optimal prestanda

Bygget for optimal ytelse

Tamron 17-70mm f/2,8 Di III-A VC RXD er bygget med 16 glasselementer i 12 grupper hvor to av glasselementene er GM (glassstøpt asfærisk element) og ett er hybrid-asfærisk. Denne konstruksjonen er nøye konstruert for å redusere skygger og kromatisk aberrasjon. Til tross for det store zoomområdet er objektivet kun 11,93 cm langt og veier 525 gram.

Dekker mange bruksområder

Med sin brennvidde på 17-70 mm (25,5-105 mm tilsvarende fullformat) fungerer dette objektivet å bruke i de fleste situasjoner, alt fra å ta bilder av landskap til å ta portretter eller naturbilder. Tamron 17-70mm f/2,8 Di III-A VC RXD er det perfekte objektivet hvis du bare vil ha eller kan ta med deg et objektiv når du skal ut og ta bilder med ditt Fuji APS-C kamera.

Leveres med

 • Tamron 17-70mm f/2,8 Di III-A VC RXD
 • Fremre og bakre linsedeksel
 • Solblender
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.