Tamron 17-70mm f/2,8 Di III-A VC RXD Fujifilm X
Tamron 17-70mm f/2,8 Di III-A VC RXD Fujifilm X
Tamron 17-70mm f/2,8 Di III-A VC RXD Fujifilm X
Artikkelnummer: 1056383

Tamron 17-70mm f/2,8 Di III-A VC RXD Fujifilm X

Kraftig allroundzoom for Fujifilm X

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
 • Stillegående og rask autofokus
 • Værbestandig
 • Bildestabilisering i objektivet
9 188 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Dette standardzoomobjektivet er laget for Fujis APS-C-kameraer og er designet for å gi deg sylskarpe bilder på alle brennvidder. Tamron 17-70mm f/2,8 Di III-A VC RXD kommer med en værbestandig konstruksjon, bildestabilisering og en rask og stillegående autofokus.

Fordeler

 • Stillegående og rask autofokus
 • Værbestandig
 • Bildestabilisering i objektivet
 • Ni blenderlameller
 • Stort zoomområde
 • Høy bildekvalitet fra kant til kant

Tamron 5-års garanti

Tamron tilbyr nå en utvidet gratis 5-års garanti i Europa når produktet registreres innen to måneder etter kjøp. 5-årsgarantien er en valgfri garanti fra Tamron. For å få den må du registrere objektivet innen to måneder etter kjøpsdato. Kampanjen gjelder inntil videre. Registrer kjøpet ditt og les mer om kampanjebetingelsene her.

Normalzoom-objektiv byggt för optimal prestanda

Bygget for optimal ytelse

Tamron 17-70mm f/2,8 Di III-A VC RXD er bygget med 16 glasselementer i 12 grupper hvor to av glasselementene er GM (glassstøpt asfærisk element) og ett er hybrid-asfærisk. Denne konstruksjonen er nøye konstruert for å redusere skygger og kromatisk aberrasjon. Til tross for det store zoomområdet er objektivet kun 11,93 cm langt og veier 525 gram.

Dekker mange bruksområder

Med sin brennvidde på 17-70 mm (25,5-105 mm tilsvarende fullformat) fungerer dette objektivet å bruke i de fleste situasjoner, alt fra å ta bilder av landskap til å ta portretter eller naturbilder. Tamron 17-70mm f/2,8 Di III-A VC RXD er det perfekte objektivet hvis du bare vil ha eller kan ta med deg et objektiv når du skal ut og ta bilder med ditt Fuji APS-C kamera.

Leveres med

 • Tamron 17-70mm f/2,8 Di III-A VC RXD
 • Fremre og bakre linsedeksel
 • Solblender
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen