Tamron 20-40mm f/2,8 DI III VXD Sony FE
Tamron 20-40mm f/2,8 DI III VXD Sony FE
Tamron 20-40mm f/2,8 DI III VXD Sony FE
Artikkelnummer: 1057479

Tamron 20-40mm f/2,8 DI III VXD Sony FE

Kompakt og allsidig normalzoom med høy lysstyrke

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
 • Høy lysstyrke med blender f/2,8
 • Kort nærgrense på kun 17 cm ved vidvinkel
 • Kompatibel med funksjoner som Fast Hybrid AF og Eye AF
10 089 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Tamron 20-40 mm f/2,8 DI III VXD er et kompakt og bærbart zoomobjektiv som her tilbys med Sony E-fatning. Det egner seg godt til alt fra landskaps- og urbanfotografering til gatescener og portretter. Objektivet er et flott reisefølge da det produserer vakre bilder i hele zoomområdet og er et utmerket valg for stillbilder, vlogger og annet videoinnhold.

Fordeler

 • Høy lysstyrke med f/2,8 blender
 • Rask og nøyaktig autofokus
 • Kort nærgrense på kun 17 cm ved vidvinkel
 • Kompatibel med funksjoner som Fast Hybrid AF og Eye AF
 • Tilpasset for Sony speilløse fullformatkameraer

Tamron 5-års garanti

Tamron tilbyr nå en utvidet gratis 5-års garanti i Europa når produktet registreres innen to måneder etter kjøp. 5-årsgarantien er en valgfri garanti fra Tamron. For å få den må du registrere objektivet innen to måneder etter kjøpsdato. Kampanjen gjelder inntil videre. Registrer kjøpet ditt og les mer om kampanjebetingelsene her.

Ta bilder under vanskelige lysforhold

Objektivet har konstant f/2,8 maksimal blenderåpning som lar deg fotografere under vanskelige lysforhold, og med en minimum fokusavstand på kun 17 cm gir denne optikken nærbildefunksjonalitet for dynamiske vidvinkelmakrobilder.

Lineær autofokus som ikke går glipp av

En VXD (Voice-coil eXtreme-torque Drive) lineær motorfokusmekanisme gir rask, stillegående og nøyaktig autofokusytelse i hele zoomområdet, og objektivet støtter også Sonys Fast Hybrid AF- og Eye AF-funksjoner med utvalgte kameraer.

Bygget for å vare

Tamron 20-40mm f/2,8 DI III VXD har en konstruksjon som er både støv- og væskebestandig slik at du ikke trenger å bekymre deg for utstyret når været ikke er på topp. Flourbelegget på frontlinsen gjør det enkelt for deg å vaske av både smuss og fingeravtrykk som kan oppstå.

Leveres med

 • Tamron 20-40mm f/2,8 DI III VXD
 • Fremre og bakre objektivdeksel
 • Solblender
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen