Veske CF/SD + Battery Wallet

Think Tank Veske CF/SD + Battery Wallet

1014025
  • Rommer CF- eller et SD-kort og et kamerabatteri
  • Beskytter tilbehøret ditt
  • Lokket festes med borrelås
209 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Oppbevare dine minnekort
Denne lommeboken gir en enkel, sikker og behagelig måte å oppbevare dine minnekort og batterier på.Gjør det lett å holde ordren på tilbehøret.

Kapasitet
Du får plass til et CF- eller SD-kort og et kamerabatteri for kompakte systemkamera, de fleste normale systemkamera eller kompaktkamera.

@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.