-25%

Polariseringsfilter PL for DJI Mavic 2 Pro

NiSi Polariseringsfilter PL for DJI Mavic 2 Pro

1042116
  • Veier kun 1,5 g
  • Produsert av optisk glass i høy kvalitet
  • Filteret er tilpasset for DJI Mavic 2 Pro, og klarer startkalibreringen av kameraet
269 NOK359 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Polariseringsfilter PL for DJI Mavic 2 Pro

Polariseringsfilter til DJI Mavic 2 Pro som kun veier 1,5g og som er produsert i optisk glass av høy kvalitet. NiSis filter er helt uten fargestikk og behandlet med nano-coating som er vannavvisende, og som gjør de lette å rengjøre. Dette filteret er tilpasset for DJI MAVIC 2 Pro og klarer startkalibreringen av kameraet. 

NiSis polariseringsfilter til Mavic 2 Pro hjelper deg å redusere refleksjoner og hjelper deg med å få en mer balansert video ved filming av f.eks. vann eller andre reflekterende overflater.

@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.