Feiyutech Reach Pole V2 700
Feiyutech Reach Pole V2 700

Feiyutech Reach Pole V2 700

Reach Pole V2 700

1037414
NettlagerFinnes på nettlager
Butik:
329 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Forlengelsesarm til gimbal

Feiyutech Reach Pole V2 700 er et håndtak på 70cm som brukes for å forlenge grepet på en Feiyutech eller annen gimbal med 1/4"-gjenge i bunn. Med denne kan du bruke din gimbal som en selfiestick eller en kort bom.

Reach Polre har en 1/4" skrue i bunnen, slik at du kan plassere Reach Pole på et bordstativ, eller skru sammen to stk. Reach Pole egner seg best til smartphonegimbals, og anbefales til bruk med et systemkamera.


Lengde: 70cm

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.