Feelworld L2 PLUS Multi Camera Video Mixer
Feelworld L2 PLUS Multi Camera Video Mixer
Feelworld L2 PLUS Multi Camera Video Mixer
Feelworld L2 PLUS Multi Camera Video Mixer
Feelworld L2 PLUS Multi Camera Video Mixer
Artikkelnummer: 1054634

Feelworld L2 PLUS Multi Camera Video Mixer

Kompakt 4-kanals bildemikser for det digitale møtet eller fotballkampen

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
  • 5,5-tommers full HD IPS-berøringsskjerm
  • PTZ-kamerakontroll (opptil 8 kameraer)
  • USB 3.0 til live streaming
7 990 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Feelworld L2 Plus er den bærbare fullfunksjonsløsningen for streaming og digitale møter. Den store 5,5-tommers LCD-berøringsskjermen gjør det enkelt å utføre ulike funksjoner med et enkelt fingertrykk. Du kan forhåndsvise 4 kameraer, PRW og PGM i sanntid. I tillegg støtter den PTZ-kamerakontroll, som kan styre kameraets rotasjon, fokus og zoom. Den innebygde chroma key-funksjonen er perfekt for nyheter eller presentasjonsarbeid. Du kan til og med bruke den for lavere tredjedeler ved å lage grafikk for å gjøre direktesendingen mer profesjonell.

Fordeler

  • 5,5-tommers full HD IPS-berøringsskjerm
  • 6-bilders sanntids forhåndsvisning (4 inngangskilder, forhåndsvisning, programbilde)
  • USB 3.0 for live streaming
  • PTZ-kamerakontroll (opptil 8 kameraer)
  • Chroma key
  • 15 overgangseffekter og 9 PIP-moduser
  • Fjernkontroll via PC / smarttelefon-APP

Feelworld L2 Plus i aksjon

Plug-and-Play

L2 PLUS er for videoskapere eller alle som ønsker å lage multikameraapplikasjoner enkelt og raskt hvor som helst. Du kan livestreame til YouTube / Facebook / Instagram eller bruke Teams eller ZOOM for innovative bedriftspresentasjoner og enkelt kontrollere hver skjerm med et PTZ-kamera. Det beste av alt er at L2 PLUS er plug and play, du trenger ikke å være videoprofesjonell for å oppnå gode resultater.

5,5" stor LCD-berøringsskjerm

På frontpanelet til L2 PLUS med en 5,5" berøringsskjerm kan den presentere 4 inngangskilder, forhåndsvisningsbilde og programbilde lar deg overvåke i sanntid, uten å måtte koble til en ekstra skjerm. Trykk forsiktig på menyikonet for å åpne de tilsvarende undermenyinnstillingene raskt. forsiktig på et av de fire inngangssignalbildene på skjermen for å bytte inngangssignal; Trykk lenge på en hvilken som helst posisjon på skjermen for å bytte PGM som fullskjerm; Langt trykk igjen for å gå tilbake til flervisningsoppsettet. Enkelt å bruk, ta livestreamingen til en smartere opplevelse.

Fleksibelt kontrollpanel

Det fleksible kontrollpanelet på L2 PLUS lar deg bruke enten berøringsskjermen eller de fysiske knappene. Trykk på MENU-hovedmenyen eller SW-funksjonsmenyknappen, grensesnittet vises på skjermen. Du kan velge og stille inn menyen ved å trykke eller vri på knappen i øvre høyre hjørne. 1 ~ 4 Opplyst signalknapp lar deg enkelt bytte og livestreame selv i svakt opplyst miljø. I tillegg kan du endre signalkilden via T-baren på panelet.

Innebygd Chroma Key

For nyheter eller presentasjoner på stedet er L2 PLUS viktig fordi den har den kraftige avanserte Chroma Key for grønn eller blå skjermtasteffekter. Du kan til og med bruke lavere tredjedeler, noe som gjør det virtuelle studioet mer profesjonelt og spennende.

PTZ kamerakontroll

L2 PLUS kan kontrollere kameraer som støtter VISCA-protokoller. Du kan kontrollere panorering, tilt, zoom og fokus. Samtidig lagrer den også minnet om kameraposisjon og zoominformasjon for rask gjenfinning neste gang du bruker den. Perfekt for ulike videokonferanser, nettbasert utdanning, livestreaming i kirken og sportsbegivenheter.
Merk: Når du bruker kameraet, må L2 PLUS forbli i kontrollgrensesnittet, ellers kan ikke PTZ-kameraet kontrolleres.

Raskere videoproduksjon og live streaming

Liveproduksjon er den raskeste måten å fullføre et ferdig program på, pluss at du kan streame det til et livepublikum via foreslått YouTube samtidig. L2 PLUS har en USB 3.0-tilkobling som fungerer som en enkel webkamerakilde. Den kan kobles til hvilken som helst datamaskin, så all strømmeprogramvare for sosiale medieplattformer fungerer! Som for eksempel OBS-programvare for live streaming eller konferanseprogramvare for bedriftspresentasjoner.

Feelworld L2 Plus
Lydinngang og -utgang

L2 PLUS har et standard 3,5 mm mikrofongrensesnitt (Audio In). Den støtter den uavhengige inngangen fra en aktiv (selvforsynt) mikrofonenhet, du kan også bruke en ekstern lydkonsoll til å blande flere eksterne lydinnganger. L2 PLUS har også en standard 3,5 mm lydutgang, slik at du kan bruke eksterne høyttalere eller hodetelefoner til å overvåke L2 PLUS 'hovedutgangslydsignalet i sanntid.

HDMI UT

L2 PLUS kan ikke bare se 6 delte bilder på skjermen, men også koble til en ekstern utvidelsesskjerm via HDMI-utgangsgrensesnittet for å overvåke samtidig. Inkludert PGM, PRW og 4 HDMI-innganger, og lydkolonnen vises på toppen av kamerabildet.

Flere applikasjoner, én løsning

L2 PLUS med fulle funksjoner, men liten og lett nok, standard 1/4" skruehull kan fikse bryteren på stativet. Livestreaming og multisignalkontroll blir enklere og enklere å utføre av én person.

Profesjonelle overgangseffekter for forsendelser

En av fordelene med L2 PLUS er de profesjonelle produksjonsverdiene som er mulig ved hjelp av utvalget av innebygde videoeffekter. "CUT" er hard cut-operasjonen i "FAST"-modus, som kan settes til å bytte overgangseffekter fra 0,5 sekunder til 5,0 sekunder. Du kan også bruke T-Bar for å endre spesialeffektene du ønsker.
* Merk: * Ved faktisk bruk er det harde klippet kun tilgjengelig i FAST-modus, hvis du bruker T-Bar-modus, vil det automatisk endres til FADE.

PC og telefon APP-kontroll, fjernstyring

Etter å ha koblet LAN-porten til datamaskinen, kan XPOSE-programvaren styre L2 PLUS på datamaskinen, funksjonene er de samme som bildemikseren. For å realisere fjernkontroll, forestill deg å bruke bryteren fra et kontrollrom og bygge et profesjonelt kringkastingsstudio hvor kontrollrommet kan skilles fra forestillingen eller intervjuene. Smarttelefoner kan også fjernstyre, bare last ned XPOSE (Feelworld Live) APP og koble til WIFI. I tillegg lar den deg legge til så mange paneler du vil på en gang.

Leveres med

  • Feelworld L2 Plus
  • Strømforsyning
  • USB-kabel
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen