Teranex 2D Prosessor

Blackmagic Design Teranex 2D Prosessor

321734
23 590 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Avansert videopreosessor for profesjonelle applikasjoner

Med Blackmagic Design Teranex 2D prosessor får du en meget kraftig videoprosessor med høy kompabilitet og mange inn- og utganger. Som standardkonverterer kan den konvertere fra de fleste TV-formater til et annet valgt TV-format i absolutt høyeste kvalitet. De konverterte kopiene kan kvalitetsmessig skilles fra originalen. Bruker du den som innspillings/avspillingsenhet kan den konvertere formater og samtidig ta opp filer til en ddatamaskin for enklere redigering.

  • Høykvalitativ deinterlacing
  • Opp- og nedkonvertering
  • SD/HD-konvertering
  • Støyreduksjon
  • Lyd, tidskoder og undertekster
  • Kraftig programvare

Deinterlacing

Denne prosessoren gir høykvalitets deinterlacing, som er et resultat av patenterte PixelMotion-algoritmer som sikrer deg bedre bildekvalitet gjennom å opprettholde vertikal oppløsning.

Opp- og nedkonvertering

Teranex 2D Processor kan håndtere både opp- og nedkonvertering, så uansett om du vil konvertere fra NTSC opp til 1080HD eller fra HD ned til SD-enheter får den jobben gjort.

SD/HD-konvertering

Den klarer SD/HD-konvertering mellom ulike bildefrekvenser, både standard og cross, og tar automatiskt bort eller legger til nødvendig kadens.

Støyreduksjon

For optimal bildekvalitet og videokomprimering fjerner den uønsket støy fra transmission links, video eller kamerakilder.

Lyd-, tidskoder og undertekster

Ettersom videofiler nesten alltid inneholder lyd kan Teranex 2D Processor håndtere opp til 16 lydkanaler, samt tidskoding og undertekster.

Kraftig programvare

Leveransen inkluderer et utvalg av programvare som lar deg få mest mulig ut av enheten, både under bruk og i etterbehandling og redigering av videofiler.

For fullstendig oversikt over spesifikasjoner og kompabilitet, se produsentens produktark.

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.