Ultimatte Smart Remote 4

Blackmagic Design Ultimatte Smart Remote 4

1036356
50 590 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Styrepanel til Blackmagic Design Ultimatte

Ultimatte Smart Remote er et styrepanel til Blackmagic Design Ultimatte for chromakey live med virtuelle scener.

Med Ultimatte Smart Remote kan du styre opp til fire Ultimatte hardwareenheter. Enheten har en pekeskjerm på 10.1 tommer som sammen med de fysiske knappene gjør at du enkelt kan justere de ulike innstillingene og navigere mellom de ulike menyene. Et hurtigknapp finnes for og automatisk lage en grundmal som senere lar deg finjustere parameterene av innstillingene.

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.