ME200S-SH

Canon ME200S-SH

1026532
64 889 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Verdipakke

ME200S-SH
CN-E18-80mm T4,4L IS KAS S, EF-mount
Trådløs Kontroller RC-V100
160 974 NOK

Kompakt og tilpassingsbart videokamera
Canon ME200S-SH er utstyrt med en Super 35 mm CMOS-sensor som gir et bredt dynamisk omfang og levererer filmer i Full HD opp til 50p/59,94p. Kamera leverer meget bra under dårlige lysforhold takket være en ISO-følsomhet på opptil 204800 og farget IR.  Dual Pixel CMOS AF gir en myk oh nøyaktig autofokus og det innebygde ND-filtret sørger for at du får full kontroll over bildet.

Videokamera har mange ulike bruksområder og fungerer like bra til TV-og filmproduksjoner som til overvåkning, vitenskaplig forskning og dokumentarer. Canon ME200S-SH spiller inn på ekstern opptaker og har uttak for fjernstyring samt 3,5mm mikrofoninngang. Siden kamera har EF-objektivfatning med cinema lås får du tilgang til et brett utvalg av kompatible EF- og EF-S-objektiv samt Canon Cine-objektiv med servo-drift.

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.