5" monitor recorder med ProRes RAW og HDR

Atomos Ninja V

1039264
  • ProRes RAW i 4K 60p
  • HDR-display
  • Pre-roll/Endtrigger
  • Timecode-synkronisering
  • Innspilling på SSD-harddisk
7 990 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Verdipakke

Ninja V
Angelbird ATOM X SSDmini 500 GB by Angelbird
Tilbehørskit til Ninja V/Shinobi inklusive veske
13 970 NOK
Ninja V
Powered Docking Station med USB-C kontakt
Angelbird ATOM X SSDmini 1 TB by Angelbird
14 409 NOK

Recorderen kan spille inn i ProRes RAW over HDMI, og har støtte for HDR (PQ og HLG) i opptil 4K 60p. Master Caddy III er mindre enn forgjengeren for å minske den totale størrelsen. Skjermen er en FullHD display og drives med standard NP570-batterier noe som gir en batteritid på ca 1h. Lysstyrken på 1000 nit gjør bildet tydelig i sollys. Skjermen veier kun 320g.

Teksten oppdateres

@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.