Blackmagic Design DeckLink 8K Pro
Blackmagic Design DeckLink 8K Pro
Artikkelnummer: 1037058

Blackmagic Design DeckLink 8K Pro

DeckLink 8K Pro

Nettlager
Bestilles fra leverandør til deg
Butikklager:
10 590 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Videokort for 8K DCI

Videokort med støtte for oppløsning opp til 8K DCI gjennom fire 12G-SDI tilkoblinger. Kortet støtter 8- eller 10-biters YUV 4:2:2, samt 10- og 12-biters 4:4:4 med fullt fargeomfang i REC-2020. Opp til 60 bilder per sekund i HD, 4K och 8K med støtte for single, dual- eller quad-link SDI-signal.

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK