Panasonic AW-HSW10
Panasonic AW-HSW10
Panasonic AW-HSW10
Panasonic AW-HSW10
Panasonic AW-HSW10
Artikkelnummer: 1061715

Panasonic AW-HSW10

Kompakt IP-kompatibel live switcher for videostreaming

Nettlager
Bestilles fra leverandør til deg
Butikklager:
  • Enkel og intuitiv betjening
  • Opptil 1080p innganger og utganger
  • Koble til IP-kompatible PTZ-kameraer
83 990 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

AV-HSW10 er en ny kompakt IP-kompatibel bildemikser fra Panasonic. Den har den enkle, intuitive betjeningen som kreves for live-produksjon og sikrer enkel og feilfri drift - alt i et robust chassis. I tillegg til 3G-SDI og HDMI støtter AV-HSW10 NDI, SRT og mange andre IP-overføringsstandarder for å dekke moderne videoproduksjonsbehov. Når den kombineres med Panasonics PTZ-kameraer, skaper den et enkelt IP-basert videoproduksjonssystem. Det støtter også RTMP for direkte opplasting til strømmetjenester og USB Video Class for kompatibilitet med for eksempel Teams og Zoom. Systemet kan tilpasses basert på den spesifikke plattformen og anleggets utforming, slik at det kan betjenes av én person fra produksjon til distribusjon.

Fordeler

  • Enkel og intuitiv betjening
  • Inngang og utgang på opptil 1080p
  • 4 SDI-innganger, 2 SDI-utganger
  • 2 HDMI-innganger, 1 HDMI-utgang
  • Støtter de mest brukte kringkastingsprotokollene
  • Støtter RTMP for direkte opplasting til strømmetjenester
  • 10-bit videobehandling
  • Keyers, 2 AUX-porter, T-Bar
  • Tilkobling av IP-kompatible PTZ-kameraer

Video av høy kvalitet

AV-HSW10 støtter 10-bit videobehandling og er utstyrt med en rekke funksjoner som rammesynkronisering, Genlock og ulike keyere. Den har også en 2RCA-lydinngang for veksling mellom lyd- og bildekilder. Dette gjør at enheten kan brukes til profesjonelle nettforelesninger, webinarer og andre live-arrangementer.

Støtter de mest brukte broadcastingprotokollene

Støtter de mest brukte broadcastingprotokollene og har IP-innganger og -utganger som NDI® og SRT, i tillegg til SDI og HDMI. Alt i et kompakt og mobilt chassis på størrelse med en bærbar PC. I kombinasjon med IP-kompatible PTZ-kameraer skaper AV-HSW10 et enkelt IP-basert videoproduksjonssystem. Den støtter RTMP for direkte opplasting til strømmetjenester og USB Video Class for kompatibilitet med nettkonferansetjenester.

Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen