Roland VR-6HD bildemikser
Roland VR-6HD bildemikser
Roland VR-6HD bildemikser
Roland VR-6HD bildemikser
Roland VR-6HD bildemikser
Roland VR-6HD bildemikser
Roland VR-6HD bildemikser
Artikkelnummer: 1061346

Roland VR-6HD bildemikser

Den ultimate alt-i-ett-løsningen for livestreaming-eventer

Nettlager
Bestilles fra leverandør til deg
Butikklager:
  • 6 HDMI-innganger, 1 USB og 3 HDMI-utganger
  • Støtte for video opp til 1080p 60fps
  • PTZ-kontroll for opptil 6 kameraer
36 690 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Den ultrakompakte og innovative VR-6HD er den ultimate alt-i-ett-løsningen for bedriftens daglige direktesendinger. Med avanserte funksjoner og allsidige tilkoblingsmuligheter i et bærbart og brukervennlig design er VR-6HD perfekt for bedriftsmøter, nettbaserte salgspresentasjoner, gudstjenester og andre profesjonelle streaming- og videoopptaksapplikasjoner.

Fordeler

  • Dual-streaming via USB/LAN
  • 6 HDMI-innganger, 1 USB og 3 HDMI-utganger
  • Støtte for video opptil 1080p 60 fps
  • 28-kanals digital lydmikser
  • Tar opp H.264 MP4 til hvilket som helst SDXC-kort
  • PTZ-kontroll for opptil 6 kameraer
  • 4,3-tommers berøringsskjerm med grafisk menygrensesnitt

Gjør det enkelt å lage presentasjoner av høy kvalitet

VR-6HDs kraftige videofunksjoner gjør det enkelt å tilføre profesjonelle produksjonsverdier til bedriftens streamingproduksjoner. Koble til flere kameraer og datamaskiner via HDMI for å få ulike visninger, og integrer PTZ-kameraer for å endre vinkler ved å trykke på en knapp. Tildel og bytt raskt mellom kilder i sanntid, inkludert HDMI-innganger, presentasjonsbilder, stillbilder og videoklipp.

Integrert avspilling av stillbilder og videoklipp

Forbedre arrangementer med innebygd støtte for avspilling av grafikk og video. Bruk stillbilder ved overganger mellom presentatører, vis grafikk og bruk PNG-filer til å skape dynamikk. Med den integrerte videospilleren kan du starte videoer direkte fra SDXC-kortet, uten behov for en ekstern avspillingsenhet.

Lag og keyers

Videoeffekter og -grafikk er et must for å gjøre produksjoner mer spennende. VR-6HDs effektmotor har fem komposisjonslag som kan tilordnes program-, underprogram- og aux-utgangene, slik at du alltid kan holde publikum engasjert. Med opptil to bilde-i-bilde-vinduer og et nedstrøms nøkkellag med transparent PNG og støtte for eksterne nøkler kan du håndtere alle kreative behov. For eksempel:

Lag 1-2: Begynn med blandbare live bakgrunnsvideolag.

Lag 3-4: Plasser to bilde-i-bilde-lag eller krom/luminans-keyeffekter.

Lag 5: Legg til en nedstrøms keyer med støtte for fill- og key-innganger.

Profesjonell digital lydmiksing

VR-6HD leverer lyd i verdensklasse med 28 samtidige kanaler og Rolands anerkjente lydmiksingsegenskaper. Omfattende EQ- og dynamikkbehandling er tilgjengelig på hver kanal, komplett med praktiske forhåndsinnstillingsbiblioteker for å oppnå profesjonelle resultater umiddelbart. Du får også tilgang til kraftige problemløsningsverktøy, inkludert lydsynkronisering, de-essing, støydemping og mye mer. Det er til og med mulig å spille av lagret lyd under strømming med et raskt trykk på panelet.

Omfattende støtte for PTZ-kameraer

Robotisert panorering-tilt-zoom-kameraer (PTZ-kameraer) eliminerer behovet for flere kameraoperatører, gir god produksjonsdekning med studiokvalitet og kan plasseres på lite iøynefallende steder på grunn av sin lille størrelse. VR-6HD har innebygd støtte for direkte styring av visse Canon-, JVC-, Panasonic-, Sony-, PTZOptics-, Avonic- og VISCA-kompatible PTZ LAN-kameraer. Du kan blande ulike merker etter eget ønske og bruke opptil 6 PTZ-kameraer samtidig.

Leveres med

  • Roland VR-6HD Direct Streaming AV Mixer
  • AC-adapter
  • Strømkabel
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen