Stativ

Kjøp stativ, kamerastativ og videostativ hos oss, online eller i butikk! Et stativ hjelper deg å stabilisere bilder og filme, og er perfekt å bruke dersom du skal fotografere panoramabilder, selvportrett, landskap eller dyr, om du fotograferer med lang lukkertid eller vil lage en timelapse. Hos oss kan du kjøpe kamerastativ og videostativ, etbensstativ, bordstativ, selfiestick, stativhoder og stativtilbehør fra Manfrotto, Benro, Gitzo, Moza og Sirui m.fl.

390 produkter
Vise som
Sorter etter
Gå tilbake til Videotilbehør
Varemerker
Funksjoner
Min høyde
Maks høyde
Sammenslått lengde
Vekt
Stativhode
Materiale
Benseksjoner
Låsetype

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.