Etbensstativ P-306 aluminium 6-delt

Sirui Etbensstativ P-306 aluminium 6-delt

1011103
  • Robust men kompakt
  • 6 beinseksjoner gjør stativet kompakt når det er sammenslått, men høyt nok når det er slått opp.
  • Bein med skrulås for rask håndtering
799 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Verdipakke

Etbensstativ P-306 aluminium 6-delt
Quick release-feste MP-20
Kulehode G-20KX
2 947 NOK
Sirui P-306
I situasjoner der et trebensstativ ikke er praktisk eller tillatt er et etbensstativ et perfekt alternativ for stabilitet ved fotografering med lange teleobjektiv, eller i dårligere lysforhold. Etbensstativ er lette å bære med seg og slå sammen, samt ideelle når du jobber i trange rom eller når du trenger å kunne raskt forflytte deg under opptak.
Dette stativet har 6 benseksjoner, og slås ut fra 38cm til 154 cm, og veier bare 500g.

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.