Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Videostativkit Flowtech System FSB 8 T FT MS

Sachtler Videostativkit Flowtech System FSB 8 T FT MS

1035963
  • Raskt å stille inn
  • Høy høyde
  • FSB 8 T Touch & Go-videohode
  • Midlevel spreader
  • Spagatmodus
25 995 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Verdipakke

Videostativkit Flowtech System FSB 8 T FT MS
FlowTech bærehåndtak
Folding Tool Set with Screwdrivers and Wrenches
26 984 NOK

Flowtech 75 med FSB 8 T videohode, et veldig raskt stativ

Sachtler Flowtech 75 er et stativ med tre benseksjoner men kun en kontroll for samtlige benseksjoner, noe som gjør at stativet blir svært raskt å sette opp og smidig å jobbe med.

Fordeler:

  • Raskt å stille inn
  • Høy høyde
  • Spagatmodus
  • Midlevel spreader
  • FSB 8 T Touch & Go videohode

Flowtech 75 MS

De store låsene for å justere beina er plassert høyt på stativet, noe som gjør at du ikke trenger å bøye deg ned eller løfte opp stativet for å justere benlengden. Åpne låsen, løft stativet til ønsket høyde og lås igjen. Innenfor de store benlåsene finnes en mindre knapp for å låse opp spagatmodus, slik at du har mulighet til å plassere kameraet i lave vinkler. Magneter ved føttene holder stativet sammen når det er i transportmodus, og det er enkelt å veksle mellom rette gummiføtter for innendørsbruk og spikerføtter ved og helt enkelt ta bort de rette gummiføttene.

FSB 8 T

FSB 8 T er et multifuksjonelt allroundhode til videostativ fra Sachtler, som klarer utstyr opp til 10 kg. Den smidige Touch & Go-teknikken gjør det enkelt og problemfritt å montere og avmontere utstyret ditt fra stativet. Stativhodet har en lang kameraplate som gjør posisjoneringen av kameraet ditt lett og fleksibelt.

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.