Mikrofon Stereo VideoMic X

Røde Mikrofon Stereo VideoMic X

1014698
5 390 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare

Kvalitet i alle ledd
Röde Stereo Videomic X er en broadcastmikrofon for kameramontering. Kontruksjonen i metall gjør Videomic X utrolig robust og holbar. Passer meget bra i produksjoner der du trenger robust utstyr uten å ville fire på lydkvaliteten. En velbygd mikrofon med gummiopphengt rundtopptakende kondensatorer.Utvidete muligheter
Mikrofonen har to lydutganger, en 3,5mm mini-jack og en balansert mini-XLR (L/R). Kabelen til 3,5mm er en hendig spiralkabel som fungerer utmerket ved montering på for eksempel et speilreflekskamera. Mini-XLR-kontaktene har XLR i andre enden. Det gjør det mulig å ta ut hver lydkanal separat. Du kan også ta ut lyden gjennom mini-XLR og 3,5mm samtidig, så du kan sende lyden til to enheter samtidig. Tre knapper på mikrofonens bakside gir deg mulighet til å tilpasse lyden ved innspilling. Den ene knappen lar deg justere volumet i tre trinn mellom -10dB og +20dB. Den andre kan dempe frekvenser på mellom 75 og 150Hz (typisk trafikk, viftestøy og liknende). Den tredje knappen øker følsomheten for de høye frekvensene med +6dB. Det er veldig nyttig når vindhetten sitter på, da den har en tendens til å dempe akkurat de frekvensene.

Leveres med

  • Røde Stereo Videomic X
  • Kabel Mini-tele 3,5mm
  • Popfilter
  • Vindhette (pels) 
  • Bruksanvisning

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.