Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Top handgrip kit MKII for Sony PXW-FS7

Vocas Top handgrip kit MKII for Sony PXW-FS7

1037202
7 690 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Håndgrep til Sony PXW-FS7 / FS7 II

Et håndgreo gjør det lettere å transportere og håndtere kameraet, spesielt i en tung rigg. Platen og håndtaket gir tilgang til flere 1/4" og 3/8" gjenger for montering av tilbehør, samt justerbar monteringspunkt for 15mm rods. Et avtagbart feste gjør det mulig å montere en søker via en 15mm tverrgående rods.

Leveres med:

  • Topplate
  • Håndtak
  • 2x 15mm rods
  • Holder for tverrgående 15mm rod
  • 2x skruer for montering av kamerarem

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.