YOLOLIV YoloBox Pro Portable Multicam Live Streaming Studio

Portabelt Livestreamingstudio

1052153
  • Ta opp på SD-kort
  • Stream via Wifi, sim-kort, nettverkskabel
  • Opptil 3 timers batterilevetid
  • Bildemikse opptil 8 kilder samtidig
14 999 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning
Finnes på nettlager

Verdipakke

YoloBox Pro Portable Multicam Live Streaming Studio
SDXC Pro 1667X 128GB 250MB/S UHS-II U3 V60
HDMI han-han 5 meter
15 967 NOK
YoloBox Pro Portable Multicam Live Streaming Studio
HDMI han-han 10 meter
Nettverkskabel 7M STP-67V
15 308 NOK
YoloBox Pro er en videomikser, encoder, skjerm, opptaker og lydmikser alt i ett. Med den innebygde restreaming-tjenesten integreres støtte direkte med YouTube / Facebook / Twitch. Du kan enkelt legge til grafikk i prosjektet ditt (logoer, lowerthirds, bilde i bilde, resultattavle, rulletekst) og med kommentarer på strømmen, side om side, delt visning og mer. YoloBox Pro tilbyr profesjonelle funksjoner og prosessorkraft som kreves for de mest krevende direktesendingene.

Fordeler

  • Ta opp på SD-kort
  • Importer bilder og filmer fra SD-kort
  • Stream via Wifi, sim-kort, nettverkskabel
  • Opptil 3 timers batterilevetid
  • Last inn PDF-fil som ekstra bildekilde
  • Bildemikse opptil 8 kilder samtidig

8 tommer stor og full av kraft

YoloBox Pro er 8 tommer stor og veier 750g og har 3 HDMI-innganger, 1 HDMI-utgang, 1 fullverdig USB-C, slik at du kan veksle mellom opptil 8 kilder, inkludert opptil fire fysiske lokale kameraer. De to andre forhåndsinnspilte videoene, enten lagret på et internt minnekort eller fra en webkilde. YoloBox Pro støtter inngangsoppløsninger på 720p og 1080i / p, samt strømmer på 540p, 720p og 1080p60 etter eget valg, ved hjelp av H.264-codec. Med HDMI-utgang kan du se strømmen din lokalt på en HDMI-enhet.

YoloBox Pro gir deg et stort LCD-touchgrensesnitt for enkel strømming og kontroll, som viser strømmebildet så vel som inngangsstrømmene; LCD-skjermen viser også kontrollgrensesnittet, som lar deg bytte informasjonskilder. Den har også en lydinngang og en separat hodetelefonutgang. Du kan ta opp strømmen din direkte i mp4-format til et SD-kort, opptil 128 GB i størrelse, ved hjelp av det innebygde SD-sporet.


SD-kort og sim-kort ikke inkludert.
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.