Zeiss Biogon T* 28mm f/2.8 ZM svart til Leica M
Artikkelnummer: 317126

Zeiss Biogon T* 28mm f/2.8 ZM svart til Leica M

Biogon T* 28mm f/2.8 ZM svart til Leica M

Nettlager
Bestilles fra leverandør til deg
Butikklager:
12 690 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Kontrastrikt, fast 28 mm-objektiv til Leica M

Dette faste ZEISS-objektivet på 28mm har en kraftig linse som lar deg ta bilder i høy oppløsning og god kontrast selv ved vide vinkler. Den tilbyr en meget bred vidvinkel, men uten noen av de forvrengningene som man normalt forbinder med vidvinkelbilder. Objektivet har også en rask og presis manuellfokus, er værbestandig og leverer bilder av høy kvalitet.

  • Passar til Leica M
  • Bred vidvinkel
  • Sirkulær blender gir vakker effekt med minsket fokus
  • T*-belegg på optiske overflater sikrer høyere lysoverføring med minimale reflekser og skygger
  • Damm- och fukttålig

Høy bildekvalitet med utmerket oppløsning og høy kontrast

Den innovative optikken som motvirker forvrengninger, overstrålinger og fungerer godt selv med store vinkler, gir bilder med høy oppløsning og kontrast ved alle blendertall, fra hjørne til hjørne. Den sirukulære blenderåpningen gir en fin bakgrunnsuskarphet til bildene dine.

Myk og presis fokus

Gjennom manuelle fokusinnstillinger kontrollerer du bildene dine helt. Det ergonomiske designet på objektivets fokusring er perfekt for rask og presis fokusering, og alle forandringer synes direkte i søkeren. Fokus er direkte, uten forsinkelse og dermed støtter den intuitiv og direkte fotografering.

Leveres med:

  • Fremre linsedeksel
  • Bakre linsedeksel

Ikke glem!
Kjøp et nøytralt filter (UV eller Skylight) for å beskytte objektivets frontlinse.

Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.