Biogon T* 28mm f/2.8 ZM svart til Leica M

Zeiss Biogon T* 28mm f/2.8 ZM svart til Leica M

317126
12 185 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Kontrastrikt, fast 28 mm-objektiv til Leica M

Dette faste ZEISS-objektivet på 28mm har en kraftig linse som lar deg ta bilder i høy oppløsning og god kontrast selv ved vide vinkler. Den tilbyr en meget bred vidvinkel, men uten noen av de forvrengningene som man normalt forbinder med vidvinkelbilder. Objektivet har også en rask og presis manuellfokus, er værbestandig og leverer bilder av høy kvalitet.

  • Passar til Leica M
  • Bred vidvinkel
  • Sirkulær blender gir vakker effekt med minsket fokus
  • T*-belegg på optiske overflater sikrer høyere lysoverføring med minimale reflekser og skygger
  • Damm- och fukttålig

Høy bildekvalitet med utmerket oppløsning og høy kontrast

Den innovative optikken som motvirker forvrengninger, overstrålinger og fungerer godt selv med store vinkler, gir bilder med høy oppløsning og kontrast ved alle blendertall, fra hjørne til hjørne. Den sirukulære blenderåpningen gir en fin bakgrunnsuskarphet til bildene dine.

Myk og presis fokus

Gjennom manuelle fokusinnstillinger kontrollerer du bildene dine helt. Det ergonomiske designet på objektivets fokusring er perfekt for rask og presis fokusering, og alle forandringer synes direkte i søkeren. Fokus er direkte, uten forsinkelse og dermed støtter den intuitiv og direkte fotografering.

Leveres med:

  • Fremre linsedeksel
  • Bakre linsedeksel

Ikke glem!
Kjøp et nøytralt filter (UV eller Skylight) for å beskytte objektivets frontlinse.

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.