Touit 12mm f/2.8 til Sony E

Zeiss Touit 12mm f/2.8 til Sony E

1005078
11 590 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Verdipakke

Touit 12mm f/2.8 til Sony E
UV-filter L395 SMC 67 mm
Veske pussepose i microfibermateriale
12 228 NOK
Touit 12mm f/2.8 til Sony E
Polarisasjonsfilter sirkulært C-PL HUC Pro Nano
Kit Starter III 100mm System V6
18 688 NOK

Zeiss Touit 12/2,8
Med en vidvinkel på 99 graders og en lysstyrke på f/2,8, så kommer dette Zeiss-objektivet raskt til å bli en favoritt for landskap- og arkitekturfotografering. Resultatet av dets avanserte teknologi og presisjon er en fantastisk bildekvalitet med skarphet fra kant til kant.

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.