Sigma 10-18mm f/2,8 DC DN Contemporary Sony E
Artikkelnummer: 1061063

Sigma 10-18mm f/2,8 DC DN Contemporary Sony E

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
 • Utrolig kompakt og lett
 • Rask og nøyaktig intern fokusering
 • Værtett konstruksjon
8 598 NOK
Fri frakt ved kjøp over 3 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Sigma 10-18mm f/2,8 DC DN Contemporary er en utrolig kompakt og lett ultravidvinkelzoom for APS-C-kameraer med en effektiv brennvidde tilsvarende 15-27 mm i 35 mm-format. Med ultraskarp optikk, lyssterk f/2,8 blender og en nyutviklet snap-on solblender, kan fotografer lage uttrykksfulle bilder hvor som helst, når som helst. Takket være et unikt asfærisk linseelement har størrelsen på objektivet blitt redusert og bildekvaliteten forbedret. Nærgrense på 11,6 cm (1:4) gir unike komposisjonsmuligheter med ekspansiv bakgrunn og tilfredsstillende bokeh.

Fordeler

 • Bajonett med støv- og sprutsikker konstruksjon
 • Blomsterformet solblender med snap-funksjon LH706-02
 • Designet for å minimere flare og ghosting
 • 7-blads avrundet blender
 • Bajonettfeste i messing
 • Rask og nøyaktig intern fokusering
 • Kompatibel med høyhastighetsfokus

Ideell for landskaps-, reise- og interiørfotografering

Kombinasjonen av ultravidvinkelen, den bærbare størrelsen og de sylskarpe optikken gjør Sigma 10-18mm f/2,8 DC DN Contemporary til det perfekte valget for landskaps-, reise-, interiør- og gatefotografering. Den tilbyr også imponerende videofunksjoner takket være den lyssterke f/2,8 blenderen, noe som gjør den godt egnet for bruk i miljøer med lite lys og skaper en liten dybdeskarphet. Den ultravide synsvinkelen er ideell for håndholdt vlogging som krever å fange både motivet og omgivelsene.

Designet for å minimere focus breathing

Linsen er designet for å minimere focus breathing. Endringen i synsvinkelen på grunn av fokusering er minimert, og gir derfor en naturlig fokusendring ved opptak av video.

Støtter kamerafunksjoner

Objektivet er kompatibelt med elektronisk bildestabilisering, aberrasjonskorreksjon, DMF og AF+MF. Selv når den elektroniske bildestabiliseringen beskjærer bildet, har dette ultravidvinkelobjektivet fortsatt en sjenerøs vidvinkel. Tilgjengelige digitale korreksjoner kan variere avhengig av kameramodell.

Rask og stillegående trinnmotor

En rask og stillegående trinnmotor brukes for å gi presis AF for både stillbilder og video. Den er fullt kompatibel med følgende autofokus.

Leveres med

 • Sigma 10-18mm f/2,8 DC DN Contemporary
 • Fremre og bakre objektivdeksel
 • Solblender
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen