Loxia 21mm f/2.8 til Sony FE

Zeiss Loxia 21mm f/2.8 til Sony FE

1022365
  • Lyssterk vidvinkel til Sonys fullformat
  • Manuell fokus med 90° rotasjon - utmerket for film
  • Egner seg båd eofr landskap, reiser og arkitektur
18 390 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Verdipakke

Loxia 21mm f/2.8 til Sony FE
UV-filter Pro Nano HUC 52 mm
Polarisasjonsfilter sirkulært C-PL HUC Pro Nano
20 188 NOK

Loxia 21/2,8 till Sony E
Dette objektivet er designet for Sonys kompakte fullformatskamera med E-fatning. En super vidvinkel med en ny optisk design basert på ZEISS Distagon. Objektivet er godt egnet for natur, landskap og arkitekturfotografering og er perfekt for reiser. Det har en eksakt, holdbar og robust konstruksjon med lav vekt, helt i metall.

Med en myk fokusering og rotasjonsvinkel på 90 grader passer optikken veldig bra på videokamera med E-fatning, som Sony PXW-FS7 eller PXW-FS5.

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.