C Biogon T* 35mm f/2.8 ZM sølv til Leica M

Zeiss C Biogon T* 35mm f/2.8 ZM sølv til Leica M

317141
9 790 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Kompakt, fast 35 mm-objektiv til Leica M

Dette faste ZEISS-objektivet på 35mm har en kraftig optikk som lar deg ta bilder i høy oppløsning og utmerket kontrast. Dens kompakte konstruksjon og brukbare blenderområde gjør den til en meget allsidig og nyttig all-purpose linse. Objektivet har også en rask og presis manuell fokus, er værbestandig og leverer bilder av høy kvalitet.

  • Passer til Leica M
  • Kompakt
  • Sirkulær blenderåpning for flott effekt for defokuseringseffekt
  • T*-coating på optiske overflater sikrer høyere lysoverføring med minimal blending og skygger
  • Støv- og fuktbestandig

Høy bildekvalitet med utmerket oppløsning og høy kontrast

Den innovative optikken, som motvirker forvrengninger, overstråling og virker veldig godt selv ved høy oppløsning og kontrast ved alle blendertall fra hjørne til hjørne. Den sirkulære blenderåpningen gir en fin bakgrunnsuskarphet til bildene dine.

Myk og nøyaktig fokus

Gjennom manuelle fokusinnstillinger kontrollerer du bildene dine helt til den minste detalj. Det ergonomiske designet på objektivets fokusring er perfekt for rask og presis fokusering, og alle endringer er synlige i søkeren. Fokuseringen skjer direkte, uten forsinkelse, og støtter dermed intuitiv og direkte fotografering.

Leveres med:

  • Fronlinsebeskyttelse
  • Bakre objektivdeksel

Ikke glem!
Kjøp et nøytralt filter (UV eller Skylight) for å beskytte objektivets frontlinse.

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.