C Sonnar T* 50mm f/1.5 ZM svart til Leica M

Zeiss C Sonnar T* 50mm f/1.5 ZM svart til Leica M

317133
13 488 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Klassisk, fast 50 mm-objektiv til Leica M

Dette faste ZEISS-objektivet har en kraftig optikk som lar deg fotografere i høy oppløsning og utmerket kontrast. Dens kompakte konstruksjon og anvendelige blenderområde gjør det til en svært allsidig og anvendelig allroundobjektiv. Objektivet har dessuten en rask og presis manuellfokus, er værtett og leverer bilder av høy kvalitet.

  • Passer til Leica M
  • Kompakt
  • Sirkelformet blender gir vakker effekt med minsket fokus
  • T*-ytterbelegg på optisk overflate gir bedre lysoverføring med minimal blender og skygger
  • Støv- og fukttålelig

Høy bildekvalitet med utmerket oppløsning og høy kontrast

Den innovative optikken gir bilder med høy oppløsning og kontrast ved alle blendertall, fra hjørne til hjørne. Den sirkelformede blenderen gir en sngg bakgrunnsuskarphet til bildene dine.

Myk og nøyaktig fokus

Gjennom manuelle fokusinnstillinger kontrollerer du bildene dine helt til fingerspissene. Det ergonomiske designet på objektivets fokusring er perfekt for rask og presis fokusering, og alle forandringer synes direkte i søkeren. Fokuseringen skjer direkte, uten forsinkelse, og støtter på denne måten intuitiv og direkte fotografering.

Leveres med:

  • Fremre objektivsbeskyttelse
  • Bakre objektivdeksel

Ikke glem!
Kjøp et nøytralt filter (UV eller Skylight) for å beskytte objektivets frontlinse.

@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.