Zeiss C Sonnar T* 50mm f/1.5 ZM svart til Leica M

C Sonnar T* 50mm f/1.5 ZM svart til Leica M

317133
13 488 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning
Bestillingsvare

Klassisk, fast 50 mm-objektiv til Leica M

Dette faste ZEISS-objektivet har en kraftig optikk som lar deg fotografere i høy oppløsning og utmerket kontrast. Dens kompakte konstruksjon og anvendelige blenderområde gjør det til en svært allsidig og anvendelig allroundobjektiv. Objektivet har dessuten en rask og presis manuellfokus, er værtett og leverer bilder av høy kvalitet.

  • Passer til Leica M
  • Kompakt
  • Sirkelformet blender gir vakker effekt med minsket fokus
  • T*-ytterbelegg på optisk overflate gir bedre lysoverføring med minimal blender og skygger
  • Støv- og fukttålelig

Høy bildekvalitet med utmerket oppløsning og høy kontrast

Den innovative optikken gir bilder med høy oppløsning og kontrast ved alle blendertall, fra hjørne til hjørne. Den sirkelformede blenderen gir en sngg bakgrunnsuskarphet til bildene dine.

Myk og nøyaktig fokus

Gjennom manuelle fokusinnstillinger kontrollerer du bildene dine helt til fingerspissene. Det ergonomiske designet på objektivets fokusring er perfekt for rask og presis fokusering, og alle forandringer synes direkte i søkeren. Fokuseringen skjer direkte, uten forsinkelse, og støtter på denne måten intuitiv og direkte fotografering.

Leveres med:

  • Fremre objektivsbeskyttelse
  • Bakre objektivdeksel

Ikke glem!
Kjøp et nøytralt filter (UV eller Skylight) for å beskytte objektivets frontlinse.

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.