Milvus 50mm f/2 Macro til Canon

Zeiss Milvus 50mm f/2 Macro til Canon

1021587
15 390 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Verdipakke

Milvus 50mm f/2 Macro til Canon
UV-filter Pro Nano HUC 67 mm
Pusseklut Photo Microklear Cloth
16 488 NOK
Milvus 50mm f/2 Macro til Canon
L-R1 kamerahusdeksel + bakre objektivdeksel til Canon EF
Polarisasjonsfilter sirkulært C-PL HUC Pro Nano
16 858 NOK

Zeiss Milvus-serien
Zeiss Milvus er en serie objektiver med utmerket optisk kvalitet som er optimert for høyoppløste systemkameraer. Den manuelle fokuseringen er meget presis takket være en gummiert fokusring og gjør det enkelt å håndtere din personlige kreativitet.

Antirefleksbehandlingen T* er kjent for minimere refleksjon. Objektivene gir også flott kontrast selv ned til de fineste detaljene og er praktisk talt fri for fortegning.

Zeiss Milvus 50mm F2.0 ZE

Zeiss Milvus 50mm F1.4 ZE
Når dette objektivet brukes med et fullformatskamera har det en synsvinkel som omtrent tilsvarer det øyet ser. Dette gjør objektivet ideelt til mange ulike formål. Det leverer meget høy bildekvalitet, selv på store blenderåpninger.

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.