Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.
Kampanje

Otus 28mm f/1,4 til Nikon F

Zeiss Otus 28mm f/1,4 til Nikon F

1024307
54 990 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare

ZEISS CASHBACK450 EURO

Få 450 euro i cashback fra ZEISS etter at du har registrert deg og ditt kjøp på deres hjemmeside. Kampanjen gjelder t.o.m. 30/6.
Les mer
Bestillingsvare

Verdipakke

Otus 28mm f/1,4 til Nikon F
Pusseklut Photo Microklear Cloth
L-R2 kamerahusdeksel + bakre objektivdeksel til Nikon F
55 128 NOK

Zeiss Otus 28/1,4
Vidvinkelobjektiv som er ideelt for profesjonell fotografering med 35mm DSLR-kamera. Zeiss Otus har en bildeprestasjon som  man hittil bare har sett fra mellomformat system. Med andre ord, et objektiv for deg som ikke akseptere noen kompromisser på bildekvaliteten.

Takket være sine unike tekniske egenskaper levererer objektivet bilder med enestående skarphet samt høy kontrast og du får ingen synlig kromatisk aberasjon som resulterer i enestående kvalitet selv ved bruk av store blenderverdier.

Spesielt egnet for fotografering av landskap, arkitektur og innredning, og for profesjonelle fotografer som arbeider innen disse områdene kommer ikke å behøve å gjøre noen kompromisser når det gjelder prestasjon og kvalitet uansett under hvilke lysforhold fotograferingen skjer.

 

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.