U24 USB lydkort 2inn/4ut

Zoom U24 USB lydkort 2inn/4ut

1027716
  • Fungerer til PC, Mac og iPad
  • To kombinerte Jack/XLR-innganger med fantommating
  • Innspilling og avspilling i studiokvalitet med oppløsning opp til 24-bit/96kHz
  • Omtrentlig batteritid er 4 timer med to stk AA-batterier
  • MIDI inn/ut
1 225 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Hendig og kompakt lydkort

Zoom U-24 er et hendig og kompakt lydkort som lar deg ta opp eller spille av lyd i studiokvalitet hvor du enn er. Lite nok til å få plass i hånden men har likevel funksjoner du behøver fo rå ta opp til 24-bit/96KHz oppløsning.

  • Fungerer til PC, Mac og iPad
  • To kombinerte mini-jack/XLR-innganger med fantommating
  • Opptak og avspilling i studiokvalitet med oppløsing opp til 24-bit/96/KHz
  • Kan brukes i ca 4 timer med to AA-batterier
  • MIDI inn/ut

Inn- og utganger

U-24 er utstyrt med to kombinerte jack/XLR-innganger med dedikerte volumkontrollhjul og fantommating. Den ene inngange har også en Hi-Z switch for å kople til passive instrumenter som en gitar eller bass. MIDI i/o gjør at du kan kople til MIDI-utstyr som keyboard, synth, controllers og trommemaskiner. Separat TRS- og RCA-utganger gir deg mange muligheter til for eksempel å kople til miksere og monitorer. Det finnes også en hodetelefonutgang med dedikert volumkontroll.

Opptak og avspilling i høy kvalitet

Med inspirasjon fra Zoom H-serien er U-24 utstyrt med mikrofonpreamps med lite støy og høy kvalitet (-119,5dB EIN). Du kan kan også bruke lydkortet som en hodetelefonforsterker i studiokvalitet så du kan lytte på favorittmusikken din i full oppløsning.

Ta opp hvor du vil

U-lydkortene e rlaget for å kunne brukes hvor som helst.
De har et hendig, nytenkende design som er fullspekket med funksjonalitet.

Kompatibilitet

Zoom U-24 fungerer til PC, Mac og iPad. for tilkopling til iPad kreves  Apple iPad Camera Connection Kit eller Lightning-to-USB Camera Adapter, plus 2 AA batterier eller strømforsyning).

Ableton Live 9 Lite inkludert

Ableton Live 9 Lite er inkludert og kan lastes ned kostnadsfritt. Her får du et ferdig opptaksprogram som har alt du behøver for å ta opp musikk på flere spor med en mengde effekter.

 

 

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.