Zoom H5 Handy Recorder
Zoom H5 Handy Recorder
Zoom H5 Handy Recorder
Zoom H5 Handy Recorder
Zoom H5 Handy Recorder
Zoom H5 Handy Recorder
Zoom H5 Handy Recorder
Zoom H5 Handy Recorder
Zoom H5 Handy Recorder
Artikkelnummer: 1013143

Zoom H5 Handy Recorder

Profesjonell og allsidig lydopptaker

Nettlager
Finnes på nettlager
Butikklager:
  • Smidig og pålitelig lydopptaker
  • Har 2 XLR-kontakter med fantommating
  • Utbyttbar mikrofonmodul

Velg variant

2 465 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Verdipakke

H5 Handy Recorder
Microphone ALM-XLR1 Lavalier
Vindpels WSU-1 til H4n/Q2n
3 253 NOK
H5 Handy Recorder
SSH-6 Stereo shotgun
Zoom HS-1 kamerasko for H1, H4n
4 033 NOK

Zoom Handy Recorder H5 er en profesjonell og allsidig lydopptaker som du kan spille inn i profesjonell lydkvalitet på 24bit / 96kHz med. Den er veldig enkel å bruke, noe som gjør at du lett kan få tilgang til innspilling av lyd i ethvert tenkelig miljø. Mikrofonsensorene er også enkle å bytte ut og erstatte med passende mikrofoner.

  • Kompakt og praktisk
  • To XLR-kontakter med fantommating
  • Utskiftbar mikrofonmodul

Zoom H5 har to kombinerte XLR-/teleinnganger med mulighet til å legge til to til via EXH-6 modul. Deretter kan du ta opp samtidig på fire kanaler og bruke instrumentene, mikrofonene, myggene og lydkildene du trenger. Du kan også bruke H5 som lydkort med 4 innganger / 2 utganger ved å koble den til datamaskin eller iPad via USB, den fungerer med alle DAW. I tillegg er Steinbergs Cubase LE og Wavelab LE inkludert for å spille inn og redigere på datamaskin.

Fordeler

  • Alle kanaler har sin egen fysiske volumknapp for raske justeringer.
  • Line-utgang, slik at du for eksempel kan sende lyden direkte til DSLR-kameraet. Utgangen har en dedikert volumkontroll.
  • For å lytte til opptakene dine direkte i H5, er det både en innebygd høyttaler og en hodetelefonutgang.
  • H5 drives av to standard AA-batterier, men kan fortsatt håndtere lange opptaksøkter. Batteriene varer i rundt 15 timer

Funksjoner:

Zoom H5 gir deg mange gode fordeler. H5 har mulighet for kompressor, limiter og low-cut filter. I tillegg har du gode hjelpemidler i form av metronom og kromatisk tuner. Du kan også konfigurere til å få en sikkerhetskopiinnspilling. Denne ligger -12dB og gir deg muligheten til å redde et ødelagt opptak.

Leveres med:

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.