AKG K92
AKG K92
AKG K92
AKG K92
Artikkelnummer: 1051309

AKG K92

Lukkede studiohodetelefoner med profesjonell byggekvalitet

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
 • Profesjonelle 40 mm elementer
 • Selvjusterende hodebånd
 • Presis balansert respons
699 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

AKG K92 er et par rimelige studiohodetelefoner i en lukket over-ear-konstruksjon med design i sort og gull. De 40 mm store elementene leverer høy følsomhet og bredt frekvensområde som legger vekt på både basstrommer og bassgitarer, men uten å gå på akkord med detaljene til vokal og akustiske instrumenter. Den lave impedansen til K92 gir også kompatibilitet med mange forskjellige avspillingskilder, fra profesjonelt studioutstyr til bærbare enheter, som mobiltelefoner.

Fordeler AKG K92

 • 40 mm elementstørrelse
 • 113 dB SPL-følsomhet
 • 32Ω mark impedans
 • 16 - 22000 frekvensområde
 • 3 meter kabel med medfølgende adaptere
 • Justerbart pannebånd
 • Isolerende øreputer
 • Lav vekt

Lukket design

Den lukkede designen til K92-hodetelefonene eliminerer lydlekkasje og leverer kun lyd til ørene dine. Mikrofonen fanger ikke opp lyden av klikksporet i hodetelefonene dine – og du vil alltid kunne mikse og regulere i fred og ro uten å forstyrre lyder fra omgivelsene. Lydisolasjonen på dette eksepsjonelle nivået er muliggjort av et nytt akustisk kammer plassert mellom øredekselet og leddet som forbinder dekselet med pannebåndet. AKGs innovative design gir deg friheten til å bevege hodet i alle retninger uten at lyd slippes inn eller ut. Med K92 kan du nyte en privat arbeidsplass, uansett hvor du velger å lage.

Komfortabel lytting

Den perfekte blandingen betyr noen ganger å lytte til spornivåer i timevis – det er da komfort virkelig teller. AKG designet det unike selvjusterende pannebåndet for å sikre perfekt passform automatisk for alle bandmedlemmer. Du trenger ikke å bry deg med delikate innstillinger som kan gå i stykker over tid. Utformingen av det synlige hodebåndet gjør K92-hodetelefonene behagelig lette samtidig som elementstørrelsen opprettholdes. Lette pustende øreputer omgir ørene i stedet for å legge press på dem. Gulldetaljene markerer det høye kvalitetsnivået og skaper en elegant følelse. Ensidig ledning på hele tre meter gir stor bevegelsesfrihet. Oppsummert gir disse høykvalitets hodetelefonene fantastisk lyd, følelse og utseende.

Leveres med

 • 1 x K92 hodetelefoner
 • 1 x 3,5 / 6,3 mm gullbelagt skrueadapter
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen